מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק בן שנה וחמישה חודשיםיעל05/09/2007
שלום.
בני ילד מקססים,חייכן,חם....עדיין לא התחיל ללכת.....התחיל הכל מאוחר....
בחודשים האחרונים שמתי לב שהוא מאוד רכושני למשחקים.
אנחנו בבית ומגיע חבר ומשחק במשחקיו,ואם בא לו משחק שלו הוא חוטף לו ובוכה,ואפילו מרביץ לו.
אצל חבר, הוא משחק באיזשהו משחק, והחבר בא רק לשחק איתו, הוא כבר מרחוק אומר לו:"לא....לא...לא"ף ואם הוא מתקר הוא דוחף ומרביץ, ואף ניסה לנשוך...
כך כל פעם עם ילדים ומשחקים.....
אני דיי נלחמת עם עצמי, רע לי הסיטואציות האלו, שהוא לא משתף....וכמה שאני מדברת,חלק מבין חלק לא.......
בעלי חושב שאני סתם מגזימה כל הזמן, ועושה מהילד שלנו ילד רע....
אבל אני רוצה שיוותר, והוא כל הזמן נלחם, אז בעלי אומר לי,"מה אתה רוצה ילד לפלף"?
היינו בחנות שילב ויש שם אזור שמשחקים ילדים, הקטן שלי שיחק באיזה משחק, ואז ילד אחרי 5 דקות הגיע, וניסה ללחוץ על כפתורים במשחק שהבן שלי שיחק, הקטן שלי התעצבן ודחף אותו....והילד ניסה שוב,לא בכוח,בחביבות, אך הקטן שלי התחיל להרביץ לו....ולנשוך...הרגשתי רע,כמובן מול האמא של הילד שבני היכה אותו.......ולקחתי את בני מהמקום מלווה בבכי.....בעלי כעס עליי שככה אני פותרת בעיות, הרי בני היה ראשון במשחק,ולא רצה לשתף, למה הענשתי אותו.......?????
אני בדילמות נוראיוצת עם עצמי, בא לי להרגיש שהילד שלי נהנה לשחק עם ילדים נוספים ולא נלחם איתם תמיד.
הבוקר בגן.....הגענו, בני מאוד כואב ובוכה שאני עוזבת אותו בבוקר........אך נרגע אחרכך....ילד בא ללטף אותו, והוא נתן לו מכה....
למה זה קורה? למה הוא לא מלטף בחזרה?מי לימד אותו להתנהג כך....
כשהוא רואה ילדים בעגלה הוא שמח וצוהל...
יש לו חברה בבנין שהוא מאוד אוהב אותה...והיא תמיד מוותרת לו...אבל אם היא רוצה גם משחק שלו הוא נלחם......
חייבת את עזרתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכושנות
שרון באומל06/09/2007שלום יעל
ההתנהגות של בנך מאוד תואמת את גילו, ואין לך מה לדאוג לגבי זה.
ייתכן וחוסר היכולת שלו ללכת מתסכל אותו, והוא מבטא את התסכול באפיקים אחרים. או מראה את כוחו לא מבינה מוטורית אלא על ידי מכות או שמירה אינטנסיבית על חפצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)