מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגותאמא31/08/2009
יש לי בעיה . בני בן 8 נולד לאחר שתי בנות הן בנות 16 ו-14 והוא ממש "מתחקה" אחריהן. מדבר כמו בת , הולך כמו בת, מתעניין רק בדברים של בנות אבל גדולות כמו ראש 1 , תוכניות טלויזיה שבד"כ בנות רואות כמו הטלנובולות ומקלח וישן עם דלת סגורה , מורח לק שקוף, עשה לו מדף עם תמרוקיה וכן כל מיני כאלה דברים שמאפיינים יותר בנות. לא משחק עם בנים בני גילו בכלל אלא במקרה הטוב רק עם הבנות וגם הוא למד רק לקפוץ גומי כל היום ולצרוח ממש כמו הבנות בכיתה שלו שצורחות. יש לו מגבת לראש שהוא עוטף ומגבת לגוף ממש כמו הבנות הגדולות . יש לי בעיה עם זה ואני לא יודעת מה לעשות???????????????????? בפעם האחרונה שהיינו יחד בבריכה צחקו עליו שהוא בחורה.
לי מאוד קשה עם זה? איך להתנהג איתו? האם להסביר לו? האם להתעלם? והכי חשוב האם זה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות נשית לבן
ליאת גרוס31/08/2009שלום לך
לא נראה לי שהסיבה להתנהגותו קשורה לאחיותיו הגדולות . ישנם בנים רבים בגיל זה שיש להם אחיות והם אינם מביעים עניין להתחקות אחריהן. אלא אם כן היה מצב קיצוני בו שידרתם לו שלא טוב להיות בן ואתם רוצים ומעדיפים רק בנות...
בכל מקרה ייתכן כי זהותו הגנדריאלית לא ברורה לו (דבר שאולי יבוא לידי ביטוי גם בנטיה מינית הפוכה - לא בהכרח).
כך או כך, במקום לנסות לשנות אותו או לתקן , אני ממליצה לנסות להתחבר אליו, להבין אותו, לשדר לא אהבה ללא תנאים. בטח גם לו לא קל להיות אחר. רק ממקום כזה יכולים לבוא תיקון או השלמה וקבלה. תלוי במצב.
הוא זקוק לאהבתך ותמיכתך. עזרי לו לגלות מה הוא רוצה ולהתמודד עם המחירים. אחרת המחיר עלול להיות בלתי הפיך.
אני מציעה דבר שקל להגיד וקשה ליישם. את לא חייבת לעשות זאת לבד. פני לליווי מקצועי תומך.
בהצלחה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)