ילדה בת 13 זקוקה לעזרה דחוף~~בבקשה~

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 13 זקוקה לעזרה דחוף~~בבקשה~
    עדי
    01/09/2009

היי,
    אני חושבת שזה יהיה די קשה לכתוב את הכעיה שלי....אוקי בנתיים אני אכתוב פרטים עלי:
    בית ספר:חטיבה
    בעיה:אוקי זה די מורכב,אממ דבר ראשון אני חושבת שהמקור לכל הבעיה הזאת יותר נכון לכל הבעיות זה:ביישנות.אוקי,מה שאני יכולה להגיד זה שאני מאוד מאוד ביישנית ובגלל זה יש לי בקושי חברות ישל י אולי 3,4 חברות אבל רק אחת מהם אני ממש מתחברת כי כבר מגיל קטן אני איתה ואני לא מתביישת ממנה,נוח לי לידה,וליד האחרות אני די מתביישת....גם קשה לי להתחבר אם עוד ילדות ממש קשה לי...ואני סובלת מזה כבר מכיתה א' אבל פשוט בכיתה א' לא הייתי מודעת שצוחקים עלי עד שגדלתי והבנתי שכל החיים שלי כמעט צחקו עלי...כי יש לי שיער מנופח היום כאילו פחות....אבל לא נראה לי שצוחקים עלי בגלל השיער,נגיד יש לי שריטה במוח על זה שכל פעם מסתכלים עלי ואני די בטוחה שזה נכון!!ופשוט נמאס לי עד שבא לי להתאבד!אבל זה ברור שאם הייתי רוצה להאבד אני כבר הייתי מתאבדת אז אולי יש עוד קצת תקווה....אבל אני ממש לא צוחקת על זה שאנשים מסתכלים עלי!נכון שאנשים אומרים לי שמסתכלים על כל אחד אבל אצלי זה שונה!אף אחד לא יכול להבין את זה!זה פשוט סיוט@!@!נמאס לי כבר כל הזמן מסתכלים עלי ואמא שלי אומרת לי שזה בגלל שאני יםה אבל אני בכלל לא יפה@!!@היא מדמיינת@!!פשוט נמאס לי!!פשוט נמאס@!!@@!
    אני מקווה שתעזרו לי בהקדם האפשרי!@!מכל הדברים שהבנתם מפה{אם הבנת}אני רוצה לצאת מהגיהנום הזה,ולחיות חיים טובים כבר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל קשה

ליאת גרוס
    03/09/2009

שלום עדי חביבה
    את עוברת משהו שקורה לעוד המון ילדות בגילך(גם אם את בטוחה שאת היחידה שמרגישה ככה). זה גיל קשה אבל תראי שעוד שנה-שנתיים זה ישתפר מאד.
    החיים יפים ועוד מחכות לך המון חוויות נפלאות . עוד המון בנים להכיר. עוד הרבה חברות להיות איתן. ועוד ועוד... אל תחשבי אפילו על התאבדות . תאמיני לי שזה פתרון נורא ואיום. יש הרבה פתרונות אחרים טובים בהרבה.
    אני מבינה שאת סובלת,מרגישה שאף אחד לא מבין אותך.
    נשמע שאת צריכה לדבר עם מישהו.
    האם אמא יכולה להיות מישהי שאפשר לדבר איתה? אם לא, אז אולי את יכולה לבקש ממנה שתיקח אותך לפסיכולוגית שתוכל ללות אותך בתקופה הקשה הזו ולעזור לך להכיר את הכוחות שלך ולהתחזק מבחינה אישית וחברתית?
    אני חושבת שחשוב שההורים ידעו שאת סובלת ומבולבלת. למרות שנראה לך שלא, יכול להיות שהם יכולים לעזור.
    את מוזמנת לכתוב לי עוד. תכתבי לי מהם הדברים בהם את טובה, ומה את אוהבת לעשות עם החברה שטוב לך איתה. את גם מוזמנת להתקשר אם את מרגישה לגמרי לבד ומיואשת.

את כותבת שאת רוצה עזרה. מה הייתי יכולה לכתוב עוד שיעזור לך יותר ? מה סוג העזרה שאת צריכה ?

את לא לבד

ליאת גרוס

מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו