בתי בת ה-5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-5
    פזית טובים
    05/09/2007

היי, שמי פזית ואני אם חד הורית לילדה בת 5 לאחרונה נורא קשה לי הילדה מתחצפת, מרביצה וצועקת, חלק מזה האמת אני אשמה כי אני לפעמים מכה אותה וצועקת אליה, נורא קשה לי כי אני מגדלת אותה לבד.
    אבא שלה רואה אותה רק כל שבת שניה ובאמצע השבוע כמעט ולא ואם כן לשעה בלבד.
    ובהסכם שיש הוא צריך לראות אותה שלישי וחמישי 4 שעות, והוא כמעט ולא בא, ואני גם צריכה להתמודד עם המצב שהיא בוכה ומתגעגעת אליו, כמובן שאני נותנת לה לדבר איתו כל יום, אפילו כמה פעמים ביום.
    קשה לי ולא יודעת איך לחנך אותה , אני ממש ממש לא אוהבת לצעוק ולהרביץ אבל היא משגעת אותי
    היא מקללת ומרביצה, יש לציין שאני גרה ליד ההורים שלי בגלל שהם עוזרים לי איתה אבל הם מפנקים אותה יותר מדי והם מתערבים לי בחינוך.
    השאלה שלי איך אפשר ךללמנוע את זה כי אני לא רוצה לצעוק ולהרביץ, אני רוצה ילדה רגועה
    ורוצה לדעת איך תוכלו לעזור לי,גם אם אפשר לדעת שהאם ההתנהגות שלה נובעת מפינוק או בגלל ל שאני ואבא שלה גרושים והיא לא רואה אותו מספיק
    אודה לכם
    פזית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה-5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה להורה- קשה לילד

רינת
    06/09/2007

נשמע שקשה לך, קושי אמיתי. אני מציעה לך כצעד ראשון לחפש מקור תמיכה קבוע כגון ייעוץ או טיפול, אני מאמינה שאם תהיה לך אוזן קשבת ואדם שייעץ לך, תרגישי יותר ביטחון בהורות שלך ויותר רגועה. ואני בטוחה שזה מאוד יעזור לבתך.
    שיהיה לך בהצלחה
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חד הוריות

שרון באומל
    06/09/2007

שלופ פזית
    נראה לי שהתנהגותה של ילדתך מעידהעל תסכול ומצוקה, הנובעים ככל הנראה הן מפרידתך מבן זוגך והן מהקשר איתך.
    אני מאוד ממליצה לך לנסות למצוא קבוצה של אימהות חד הוריות באיזור מגורייך, או ללכת לייעוץ בשביל עצמך, כי נשמע לי שמאוד קשה לך - ובצדק!!!!!!!!!!! אולם, נשמע שהקושי מושלך על הילדה, הלומדת גם כיצד להתמודד עם הקשיים באותו אופן שאת מתמודדת עימם, דהיינו, על ידי הפעלת תוקפנות.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו