מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתי בת ה-5פזית טובים05/09/2007
היי, שמי פזית ואני אם חד הורית לילדה בת 5 לאחרונה נורא קשה לי הילדה מתחצפת, מרביצה וצועקת, חלק מזה האמת אני אשמה כי אני לפעמים מכה אותה וצועקת אליה, נורא קשה לי כי אני מגדלת אותה לבד.
אבא שלה רואה אותה רק כל שבת שניה ובאמצע השבוע כמעט ולא ואם כן לשעה בלבד.
ובהסכם שיש הוא צריך לראות אותה שלישי וחמישי 4 שעות, והוא כמעט ולא בא, ואני גם צריכה להתמודד עם המצב שהיא בוכה ומתגעגעת אליו, כמובן שאני נותנת לה לדבר איתו כל יום, אפילו כמה פעמים ביום.
קשה לי ולא יודעת איך לחנך אותה , אני ממש ממש לא אוהבת לצעוק ולהרביץ אבל היא משגעת אותי
היא מקללת ומרביצה, יש לציין שאני גרה ליד ההורים שלי בגלל שהם עוזרים לי איתה אבל הם מפנקים אותה יותר מדי והם מתערבים לי בחינוך.
השאלה שלי איך אפשר ךללמנוע את זה כי אני לא רוצה לצעוק ולהרביץ, אני רוצה ילדה רגועה
ורוצה לדעת איך תוכלו לעזור לי,גם אם אפשר לדעת שהאם ההתנהגות שלה נובעת מפינוק או בגלל ל שאני ואבא שלה גרושים והיא לא רואה אותו מספיק
אודה לכם
פזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה להורה- קשה לילד
רינת06/09/2007נשמע שקשה לך, קושי אמיתי. אני מציעה לך כצעד ראשון לחפש מקור תמיכה קבוע כגון ייעוץ או טיפול, אני מאמינה שאם תהיה לך אוזן קשבת ואדם שייעץ לך, תרגישי יותר ביטחון בהורות שלך ויותר רגועה. ואני בטוחה שזה מאוד יעזור לבתך.
שיהיה לך בהצלחה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד הוריות
שרון באומל06/09/2007שלופ פזית
נראה לי שהתנהגותה של ילדתך מעידהעל תסכול ומצוקה, הנובעים ככל הנראה הן מפרידתך מבן זוגך והן מהקשר איתך.
אני מאוד ממליצה לך לנסות למצוא קבוצה של אימהות חד הוריות באיזור מגורייך, או ללכת לייעוץ בשביל עצמך, כי נשמע לי שמאוד קשה לך - ובצדק!!!!!!!!!!! אולם, נשמע שהקושי מושלך על הילדה, הלומדת גם כיצד להתמודד עם הקשיים באותו אופן שאת מתמודדת עימם, דהיינו, על ידי הפעלת תוקפנות.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)