חרדת נטישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    נעמי
    02/09/2009

שלום, ביתי בת 23 חודשים. עד גיל 14 חודשים היתה איתי בבית. מגיל 14 חודשים הכנסתי אותה למעון, ההשתלבות היתה קשה מאוד לקח חודשיים עד שנשארה 4 שעות לבד. ובכלל כל בוקר היא בכתה שהלכתי. חשוב לי לציין שכבר בגיל 3 חודשים היא היתה בוכה שראתה אנשים שלא הכירה (פרט אלי, בעלי והורי היא בכתה עם כולם). בחופש הגדול היתה במעון עד ה- 20.8 היא נשארה באותו גן אך הוא רק שינה מיקום. כבר 3 ימים שהיא צורחת במעון, ממש כמו לפני שנה, ולאחר מכן היא לא עוזבת אותי לרגע היא לא מוכנה אפילו ללכת לדקה לידיים של בעלי. זה ממש מעיק! היא דבוקה אלי בצורה מוגזמת. מה לעשות? (באופן כללי היא מאוד קשורה אלי ומאוד לא חברותית, אך זה ממש קיצוני עכשיו). תודה, נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה

זהורית אסולין שמחון
    03/09/2009

כנראה שביתך רגישה לשינויים, וכמו כולנו כל סיטואציה זרה או חדשה מערערת אותנו במקצת. לכן היי סבלנית , ככל הנראה הפעם זה יהיה קצר יותר. בידקי עם הגננת האם היא מצליחה להרגע ולתפקד בגן אחרי הפרידה. אם כן זה סימן בהחלט מרגיע. השתדלי שהפרידות בגן יהיו קצרות ולא מתמשכות. השארות ממושכת שלך איתה בגן משדרת לה שבאמת מסוכן להשאר פה בלי אמא. שוחחי עם אנשי הצוות ושדרי לביתך את האמון שאת נותנת בהם וכך שאת סומכת עליהם שיטפלו בה טוב. ואחר הצהריים נדרשת באמת המון סבלנות להכיל את הצמדותה .

אם התנהגויות אלו נמשכות מעבר לחודש הייתי מציעה לפנות להתייעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו