מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשיפה לאינטרנט - סקסאיילת02/09/2009
שלום שמי איילת אמא ל 3 . היום אחה"צ בני הבכור בן ה 8 בא והתוודה בפניי בבכי ודמעות כי ראה באינטרנט תמונות גסות (פורנו) והוא היה מאוד לחוץ ומבוהל.
בעבר אני הסברתי לו שמדי פעם יש במחשב דברים ךמבוגרים ואם זה קופץ אז לסגור או לקרוא לי או לאביו.
הוא היה בבית סבתו וישב מול המחשב ויצר הסקרנות גבר והוא דפדף וראה כל מכל וכל אולי חצי נחמה רק תמונות ולא סרטונים.
הסברתי לו שאני גאה בו שהוא בא ושיתף אותי ואין לו מה לחשוש אני לא כועסת ולא מענישה אבל להבא לא לחזור על זה .
כמו כן הוא טוען שזה לא יוצא לו מהראש וזה משגע אותו ואמרתי לו שכל פעם שבאה לו מחשבה שכזו לחשוב על דברים טובים ויפים שהוא אוהב ולפני השינה לקרוא ספר זה יקל עליו ויסיח דעתו.
מה עושים?
הוא תלמיד כיתה ב והוא ילד מאוד חכם ונבון וקיבל תעודת הצטיינות אני חוששת שהדבר יפגע בו בצורה כזו או אחרת . מה עושים???
אשמח לתשובה במהרה. אמא דואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לפורנוגרפיה
זהורית אסולין שמחון03/09/2009אני חושבת שמעבר לרצונו לשתף אותך כיוון שעבר על איזה כלל בבית ורצה לבדוק את התוצאות הוא באמת מבוהל ומתקשה לעבד את המידע הויזואלי ומבקש ממך עזרה בנושא. על כן אני מציעה לשבת איתו לברר מה מסקרן אותו, מה היה רוצה לדעת ולתת לו את המידע בצורה אמינה ומדוייקת יותר שתכלול בתוכה את ההסבר על הבאת ילדים, את האקט המיני כביטוי לחיבה ואהבה בין בני זוג. אני יודעת שהורים רבים נבוכים לעשות זאת , יש ספרות רבה בנושא גם לילדים וגם להורים שמכוונת את אופן ההסבר לפי רמת הגיל. חשוב שתעני באמינות ועל פי סקרנותו בלבד (יש כאלה ששואלים אם זה כואב, יש כאלה ששואלים מתי מתחילים יש כאלו ששואלים אם את ואבא עושים זאת עם גם הורים עושים עם ילדים וכו'). בגלל התמונות שנחשף אליהם חשוב להדגיש שמה שמוצג בתמונות הוא לא אמין זה כמו סרט עם המון מכות שבמציאות לא הולכים כך מכות. ושבאמת כרגע זה נראה לו לא מתאים וזה בסדר כי רק גדולים עושים זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)