בחירת גן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחירת גן
    יוליה
    03/09/2009

שלום, מקפיצה הודעה בפעם שלישית שלא נענתה (מ-1.9.09 ועוד הודעה כמה ימים קודם).
    אנסח את השאלה בקצרה:
    בני בן 3.1, לדברי גננת בגן שהיה בו שנתיים מפותח שכלית ורגשית כמו בן 3.5 - 4 ממוצע, היא ממליצה לרשום אותו לגן בו יהיה בין הקטנים בקבוצה אחרת לא ילמד כלום. זה גם מה שקרה בגן קודם - בשנה ראשונה כשהיה בין הקטנים למד המון, ידע לענות כמו הגדולים, בשנה שניה כשהיה בין הגדולים לא למד כלום כי כבר ידע הכל מראש, אבל היה שם חום ואהבה ולכן סה"כ הייתי מרוצה.
    עכשיו ההתלבטות בין לרשום אותו לגן בו ילדים בגילאים 3.5 - 4.5 או לרשום לגן בו יהיה עם בני גילו אך רוב הילדים צעירים ממנו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת גן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת גן

יוליה
    03/09/2009

מקפיצה הודעה שלא נענתה פעמיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת גן

זהורית אסולין שמחון
    03/09/2009

צר לי יוליה שלא קיבלת מענה עד כה, ואני מקווה שהתשובה עדיין רלוונטית. יש לך ניסיון איתו כבר ממסגרות קודמות וכדאי לך להשען וללמוד מניסיון זה כדי לקבל החלטה. כדי שבנך ישהה בקבוצת גדולים ממנו לא רק יכולת הלמידה צריכה להיות גבוהה אלא גם יכולותיו הרגשיות והחברתיות. אם בנך יודע לדחות סיפוקים, יודע להמתין בסבלנות לתורו, יודע לחלוק במשחקים, ואם הוא נהנה מקשרים חברתיים, יוצר אינטרקציה ומשחק גם עם גדולים ממנו הרי שכדאי לבחור לו מסגרת של ילדים גדולים מגילו. אך אם מבחינה חברתית ורגשית הוא עדיין לא בשל כדאי לחזקו בתחומים אלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו