גבות מחוברות בת 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גבות מחוברות בת 6
    לימור
    06/09/2009

לבתי בת ה- 6+ גבות מחוברות לדעתי ברמה אסתטית. הוא בוגרת ומודעת לעצמה וזה מאוד מפריע לה. היא כבר שיתפה אותי ופעם כבר לקחה פינצטה מול המראה וניסתה להסיר לבד. שני בנים בצהרון שגדולים ממנה בשנה או שנתיים מעירים/לועגים לה על כך.

אין לי מושג איך לנהוג - האם לשעבד אותה כבר מגיל זה למריטת שיער? בתחילה חשבתי להתייחס לפעולת המריטה כאל מה בכך, נוריד כמה שערת לטשטוש, אך לא מצאתי את הבודדות האלה. להוריד את החיבור לגמרי נשמע לי יותר מידי כרגע אך מצד שני אני לא רוצה שזה מה שיוריד לה את הביטחון או יפגע בדימוי העצמי שלה
    אשמח לדעות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבות מחוברות בת 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבות מחוברות אצל בת 6

ד''ר שירי שדה שרביט
    07/09/2009

לימור שלום,
    כמה נהדר עבור בתך שאת רואה אותה כאסתטית. זהו המסר ההורי המשמעותי ביותר עבורה.

לגבי ההחלטה הקונקרטית כיצד לנהוג, היות והילדה כבר מודעת ל"צו המראה" ולכך ששיעור עלול להיות מושא ללעג בקרב ילדים, וההתעסקות בנושא לא באה ממך אלא ממנה, נראה לי שכל החלטה שאתם ההורים תקבלו בנושא היא לגיטימית. אפשר לעבוד איתה על להרגיש מספיק בטוחה גם כשאחרים מעבירים ביקורת, ואפשר לסייע לה באקט שיש לו גם מחירים, כמו "שעבוד" למריטת שיער כדברייך, הגברת המודעות שלה לפגמים בגופה וכדומה. לכל חלופה יש יתרונות וחסרונות, וזו החלטה שלכם ההורים. אולם חשוב לזכור שבתך כבר לקחה פינצטה, וייתכן שעדיף שאת תעזרי לה במריטה עדינה ולא שהיא תמרוט את הגבות באופן אימפולסיבי שעלול לפגוע עוד יותר במראה שלה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו