מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבות מחוברות בת 6לימור06/09/2009
לבתי בת ה- 6+ גבות מחוברות לדעתי ברמה אסתטית. הוא בוגרת ומודעת לעצמה וזה מאוד מפריע לה. היא כבר שיתפה אותי ופעם כבר לקחה פינצטה מול המראה וניסתה להסיר לבד. שני בנים בצהרון שגדולים ממנה בשנה או שנתיים מעירים/לועגים לה על כך.
אין לי מושג איך לנהוג - האם לשעבד אותה כבר מגיל זה למריטת שיער? בתחילה חשבתי להתייחס לפעולת המריטה כאל מה בכך, נוריד כמה שערת לטשטוש, אך לא מצאתי את הבודדות האלה. להוריד את החיבור לגמרי נשמע לי יותר מידי כרגע אך מצד שני אני לא רוצה שזה מה שיוריד לה את הביטחון או יפגע בדימוי העצמי שלה
אשמח לדעות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות מחוברות אצל בת 6
ד''ר שירי שדה שרביט07/09/2009לימור שלום,
כמה נהדר עבור בתך שאת רואה אותה כאסתטית. זהו המסר ההורי המשמעותי ביותר עבורה.
לגבי ההחלטה הקונקרטית כיצד לנהוג, היות והילדה כבר מודעת ל"צו המראה" ולכך ששיעור עלול להיות מושא ללעג בקרב ילדים, וההתעסקות בנושא לא באה ממך אלא ממנה, נראה לי שכל החלטה שאתם ההורים תקבלו בנושא היא לגיטימית. אפשר לעבוד איתה על להרגיש מספיק בטוחה גם כשאחרים מעבירים ביקורת, ואפשר לסייע לה באקט שיש לו גם מחירים, כמו "שעבוד" למריטת שיער כדברייך, הגברת המודעות שלה לפגמים בגופה וכדומה. לכל חלופה יש יתרונות וחסרונות, וזו החלטה שלכם ההורים. אולם חשוב לזכור שבתך כבר לקחה פינצטה, וייתכן שעדיף שאת תעזרי לה במריטה עדינה ולא שהיא תמרוט את הגבות באופן אימפולסיבי שעלול לפגוע עוד יותר במראה שלה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)