במצוקה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• במצוקה קשה
    דורין
    06/09/2009

שלום!
    אני בת 30 גרושה ואמא לילדה בת 4 וחצי , אני גרושה שנתיים הבעיה שלי היא כזאת, הבת שלי ילדה מאוד קשה ומפונקת, יכולה להיות מקסימה ונהדרת וחכמה אבל יש בעיות שככל שאני מנסה אני כושלת, היא לא מוכנה לאכול לבד רק שיאכילו אותה וגם זה בכוח בהבטחות והפתעות וזה לוקח שעות עד שהיא מסיימת את המנה שלה,ברגע שהיא רוצה משהו ולא נותנים לה אז היא ישר צועקת , מרביצה ומשתוללת היא מגיעה למצב שאני לא יכולה לשלוט עליה אני אומרת לה שאני אתן לה עונש והיא תיכנס לחדר שלה ולא תצא ממנו עד שהיא תירגע אבל ברגע שאני מכניסה אותה לחדר בכוח היא נכנסת להתקפה שאני מאוד נילחצת ואני מתחילה לבכות ואני בעצמי מגיעה לחולשה נפשית שדיי אני לא מסוגלת יותר הבעיה השניה היא שאני גרה עם ההורים שלי והם מקסימים אבל מפנקים אותה יותר משצריך והיא ישר הולכת אליהם שאני אומרת לה לא והם לא יכולים להגיד לה לא
    אני מאוד מיואשת איתה הכל בצעקות ועונשים ואיומים אני לא יודעת אולי איך לגשת אליה הסבלנות שלי הולך ואוזלת אני פשוט מגיעה למצב שהיא עושה מה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה
    מה עושים בבקשה הצילוווווווווווווווווווווווווווווו
    אני מודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במצוקה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמכות הורית

ד''ר שירי שדה שרביט
    07/09/2009

דורין שלום,
    נראה שיש קושי בסמכות ההורית שלך מול בתך. ייתכן כי גם הקונסטלציה המשפחתית הנוכחית מקשה על יכולתך להוביל אותה להתנהגויות רצויות - איני יודעת מה המקום של האב בחייה ומולך, ובאיזו מידה את חשה שהורייך מצליחים לתת לך את המקום של האם שהיא הפוסקת האחרונה לגבי בתה.
    לטעמי לאור המידע שמסרת, תוכלי להרוויח הרבה מהדרכה הורית. אם תרצי, אוכל להפנות אותך למסגרת ציבורית מתאימה באיזור מגורייך.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו