גלישה לאתרי סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גלישה לאתרי סקס
    מיכל
    07/09/2009

שלום

אתמול גיליתי לתדהמתי שביתי בת-9 גולשת בהחבא באתרים פורנוגרפיים. ראשית, דאגתי מייד לחסימת האפשרות לגלישה באתרים הללו. התמונות להן נחשפה מזעזעות ואני חוששת שיגרם לה נזק בילתי הפיך בעתיד . מצד אחד, איני רוצה לגרום למצב של סלידה ממין בעתיד לכשתיגדל ותתיבגר. כיצד ניתן להתמודד עם מה שראתה ומה להסביר לה ?
    דבר נוסף שמאד הפריע לי והיה כמו "אגרוף בבטן" עבורי ועבור בעלי היא העובדה שהילדה שיקרה לנו והכחישה בתוקף שעשתה זאת . בשלב מאוחר יותר ניסתה להפיל את התיק על מספר ילדות מהכיתה ולאחר שאמרנו שאנו נערב את ההורים שלהם וגם את המורה ,חזרה בה והחלה לבכות ולהתחנן שלא נעשה זאת והיא תקבל אליה כל מה שנגיד.
    מצד אחד ,אנחנו לא רוצים לפרק אותה לגורמים ולערער את בטחונה ומצד שני אולי זה בדיוק מה שדרוש ......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלישה לאתרי סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לאתרים פורנוגרפים

זהורית אסולין שמחון
    07/09/2009

למיכל

התייחסתי לשאלה זו בשאלות נפוצות כיוון שזו תופעה שכיחה ואת תראי פה מספר שאלות מסוג זה של הורים. אז אני מפנה אותך לשם בתקווה שזה יתן לך מענה. מעבר לכך יש להבהיר בבירור שאינכם מרשים צפייה באתרים אלו שזה עוד מוקדם לגילה, ובמקביל לנסות לברר מה מסקרן אותה מה רוצה לדעת ואולי מתביישת לשאול אתכם ולכן פונה לשם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו