טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת 4 עוד חודשיים. רציתי לנסות לשלוח אותה לחוג התעמלות אומנותית. ילדה מאד גמישה ואוהבת ריקודים. כשבאנו לקבוצה היו בערך כ15 בנות בנות גילה או יותר אך חייבת להגיד שכמעט ולא השתתפה בשיעור. זאת אומרת שלא מבצעת תרגילים שהמאמנת מבקשת מכולם אלא עושה מה בראש שלה. לשאלתי האם רוצה לבוא עוד לא בדיוק הצלחתי להבין כן או לא ועוד דבר שהיא היחידה בקבוצה שאינה מקשיבה להוראות של המאמנת. לא יודעת איך להגיב והאם לנסות לדבר איתה או בכלל להפסיק ללכת? אולי עוד מוקדם לה אישית או לא הכנתי אותה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אסתי גיל ארבע הוא גיל גבולי להתחיל בחוג. יש ילדים שעדיין לא בשלים לכך, והליכה לחוג יוצרת אצלהם עומס. אני חושבת שזה בסדר להתחיל התעמלות אומנותית (שאגב, אני מאוד אוהבת, ואפילו הייתי בנבחרת כמה שנים בעצמי...)גם בגיל מבוגר יותר. אני מציעה לא ללחוץ. אולם, אפשר לתת לה צ'אנס של עוד מספר פעמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד