שם פס על כולם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שם פס על כולם
    ליאת
    09/09/2009

שלום, אני אם לבן 5.5 ובת 3. אני פונה אליכם כי יש לי בעיה עם בני הבכור. בחצי שנה האחרונה הילד פשוט לא מקשיב ובחופש הגדול הבעיה רק החמירה. הוא לא מקשיב בבית כשמבקשים ממנו לעשות משהו וגם בגן הוא לא מקשיב לגננת ולסייעת (שאוהבות אותו ורואים)ופשוט עושה מה שרוצה. אפילו בחוג קארטה היום המאמן כעס קצת עליו ואמר לו שאם הוא לא יפסיק לדבר בחוג וימשיך לא להקשיב להוראות שלו יחזירו אותו לקב' של הקטנים, ואז הוא יצא בוכה מהחוג ונפגע מאוד. הוא לא ילד מופרע או אלים אלא ילד חיובי וחכם מאוד, אבל פשוט לא מ ק ש י ב!!!
    מה לעשות? נראה לי כאילו אני מדברת לקיר. אפילו שאני מודיעה לו מה יהיו התוצאות של כל התנהגות שלו זה לא עוזר, הוא עושה מה שהוא רוצה וכשמגיעה התגובה שלי (תוצאה) הוא בוכה כאילו לא הזהרתי אותו קודם כלל וכלל.
    דוגמא: הוא מפחיד את אחותו הקטנה ולא מעניין אותו האזהרות שלי.
    אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם פס על כולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהי מתכוונת לענות מתישהו?????

ליאת
    14/09/2009

מה צריך לעשות פה כדי שתענו?....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא

מזדהה
    14/09/2009

היי לך,

קחי נשימה עמוקה ,כי זה יעבור! אני קוראת את הדברים שכתבת ונראה לי כאילו שאני כתבתי אותם(כולל הגילאים של הילדים). גם בתי הבכורה בגיל הזה וגם היא במשך תקופה מסוימת התנהגה כך כלפיי. את מוכרחה לסגל סבלנות של ברזל והרבה גבולות. ושתדעי בצורה שבה תבחרי להגיב כך הוא ילמד שמגיבים במצבי חוסר אונים. ושלא תחשבי שאני מטיפה לך,עברתי זאת על בשרי-התחושה שאני מבקשת מבתי להקשיב והיא כאילו אני לא קיימת,ובנוסף היא גם מחקה אותי(מעצבן בטירוף)וגם מלמדת את הקטנה להגיב אליי באותה דרך.
    מה לומר לך,אלו הם בסה''כ תקופות של בחינת גבולות מצידם כלפייך.קחי זאת בפרופורציה ולדעתי שימי לב אם הוא חווה שינויים מסוימים או תהליכים חברתיים כלשהם (יוצאי דופן)בגן.
    בהצלחה ויהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לילי
    15/09/2009

תודה רבה על תגובתך. אני מקווה מאוד שסבלנות ועניין של זמן זוהי התשובה הנכונה
    שיהיה לך חג שמח ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו בבקשה תענו לי

ליאת
    16/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו