מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאת אחיםמורן07/09/2007
הי,
בני הבכור בן 3.5 ובני השני והצעיר בן 1.8 .
ילדי הבכור באופיו ילד שקט,רגוע,אוהב,מתחשב,מפנק, ובעל משמעת והבנה.
ילדי הצעיר גם, אך פחות . הוא יותר הימפרקטיבי וקצת פחות ממשומע.
מאז שהוא נולד אחיו הגדול שומר עליו, מגונן ואוהב.
שניהם היו באותו גן (פרטי) עד היום.
הגדול בגן טרום חובה והגן במסגרת פרטית אחרת.
הבעיה התחילה לפני שבוע וחצי בערך כאשר הגדול מנסה לחכות את הקטן ...מנסה לדבר כמוהו, בוכה מכל דבר, לוקח לו את כל הצעצועים , לא רוצה לישון עם הקטן בחדר וכו.
הדיבור שלו אלינו החיל להיות מזלזל, הוא צועק הרבה, מאיים וכמובן מרביץ לאחיו הצעיר.
יש לציין שהוא היה פשוט ילד טוב ירושלים.
כרגע המצב הוא בלתי נסבל שכן הם מגיעים מהגן ורק רבים , בוכים, צועקים.
נסיתי להפריד בינהם ולתת לכל אחד את היחס שלו ואני כל הזמן רק מדברת איתו ,אך זה לא עוזר.
מה לעשות?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון נוסף
מורן07/09/2007אני מודעת שהכל נובע מהשינוי של הגנים, מההפרדה בין האחים.
אך שאלתי היא איך להתמודד איתו כשהוא לא מקשיב לי?
אני מדברת אליו וזה לא מעניין אותו!!!
אני מענישה אותו, מכניסה אותו לחדר ל5 דקות ולאחר מכן הוא חוזר על המעשה הוא עושה משהו אחר.
בני הקטן פשוט בורח ממנו, הוא מפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון נוסף
מורן07/09/2007אני מודעת שהכל נובע מהשינוי של הגנים, מההפרדה בין האחים.
אך שאלתי היא איך להתמודד איתו כשהוא לא מקשיב לי?
אני מדברת אליו וזה לא מעניין אותו!!!
אני מענישה אותו, מכניסה אותו לחדר ל5 דקות ולאחר מכן הוא חוזר על המעשה הוא עושה משהו אחר.
בני הקטן פשוט בורח ממנו, הוא מפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאת אחים
שרון באומל08/09/2007שלום מורן
אני חושבת שאת מאוד צודקת במה שכתבת לגבי מקור הקושי. לכן, ראשית, הייתי אומרת משהו לבנך בנוגע לכך.
בנוסף: האזרי בסבלנות, אני מאמינה שכאשר יסתגל לגן, ההתנהגות הזו תעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)