שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    רוית
    11/09/2009

בתי בת 8 וחצי, לאחרונה החלה לצפות שעות ארוכות בשבוע בתוכנית כמעט מלאכים שהיא דיי בוגרת לגילה. בעקבות כך או שלא בעקבות כך, נכנסתי היום להיסטוריה באינטרנט במחשב שבבית והבנתי שהיא גלשה באתרים שנפתחו לה תחת השם: בנות ערומות. האם זה לא מוקדם מאוד מאוד להיחשף לנושאים אלו? האם לחסום אתרים אלו? האם לדבר איתה, ועל מה? אני פשוט המומה.
    ואולי בכלל זה טבעי...? לפני שאשתגע תעזרי לי. מה לעשות?
    תודה אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה חשובה

ליאת גרוס
    13/09/2009

שלום רוית

קודם כל אל תשתגעי. מצד שני טוב שעקבת ושאת יודעת שמשהו כאן מוגזם...
    אכן לא רצוי שהיא תחשף לתכנים אלו בגילה. אני ממליצה לחסום את האתרים, למנוע ממנה את הצפייה בתוכנית ולהסביר כי יש בתכנית ובאתר דברים שעדיין אינם מתאימים לגילה.
    רב הסיכויים שלא קרה כאן נזק בלתי הפיך ואין לך מה לדאוג. יחד עם זאת הקפידי. זה אכן מוקדם ולא תואם. זה טבעי שהיא תתעניין וזה טבעי שתגבילי אותה. בלי לכעוס או לתת לה תחושה שעשתה משהו נורא. פשוט לא מתאים.

בגילאים מבוגרים יותר הייתי יוזמת שיחה על דברים בינו לבינה. בגיל זה .. לא יודעת. .. רק אם זה בא ממנה.

נרגעת קצת?

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מקרב ללב

רוית
    13/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו