מה עושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים
    מעיין
    11/09/2009

שלום אני אמא לשלושה ילדים בת 4.5 בן 2.9 ובת 3.5 חודשים בתי הגדולה תמיד היתה ילדה בוגרת לגילה כאשר ילדתי את בני התנהגותה המשיכה להיות טובה ועכשיו מאז שנולדה אחותה הקטנה היא נהייתה ממש שונה ולא במובן הטוב היא מרביצה ומציקה לאח שלה מתחצפת ועל כל הערה שאני מעירה לה היא בוכה אנ נותנת תשומת לב שוה לילדי ונותנת לה להביא לי טיטול בכדי שתהיה מעורבת בטיפול באחותה ולא תקנא היא משקרת לי דבר שהיא לא עשתה לפני וגם אח שלה מתנהג אותו דבר רק שהוא תמיד היה כזה בעלי עובד עד שעות מאוחרות כך שממש קשה לי הם התנהגותם מה עושים והאם יש איזו עיצה שתוכל לכוון אותי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים

מעיין
    15/09/2009

למה אתם עושים סלקציות לשאלות ועונים רק למי שאתם רוצים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

ליאת גרוס
    19/09/2009

שלום מעיין
    להיות לבד עם שלושה ילדים קטנים זה באמת מאד קשה. קשה לתפקד טוב כאמא, קשה לשמור על שלווה ושפיות, מעייף, מעצבן ושוחק. נסי למצוא עזרה מסבתות, שמרטפיות או אפילו חברות. נסי לא להיות איתם לבד בבית לאורך זמן אלא לבלות עם חברות עם ילדים. בקשי מבעלך להיות יותר בבית . זה בסדר גם לשלם למישהיא שתבוא להיות איתך פעמיים שלוש בשבוע אחרי הצהריים.

התנהגותה של בתך מעידה על תחושתה כי זקוקה ליותר תשומת לב אישית . היא עצמה עוד קטנה ולא רוצה תמיד להיות "האחות הבוגרת". נסי לארגן את הזמן כך שתוכלי להקדיש לכל ילד 20 דקות ביום שאת רק שלו בכיף. אפילו 10 דקות. רק איתה. לא שהיא עוזרת לך אלא שאת עושה איתה מה שהיא רוצה.

שנה טובה

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו