מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושיםמעיין11/09/2009
שלום אני אמא לשלושה ילדים בת 4.5 בן 2.9 ובת 3.5 חודשים בתי הגדולה תמיד היתה ילדה בוגרת לגילה כאשר ילדתי את בני התנהגותה המשיכה להיות טובה ועכשיו מאז שנולדה אחותה הקטנה היא נהייתה ממש שונה ולא במובן הטוב היא מרביצה ומציקה לאח שלה מתחצפת ועל כל הערה שאני מעירה לה היא בוכה אנ נותנת תשומת לב שוה לילדי ונותנת לה להביא לי טיטול בכדי שתהיה מעורבת בטיפול באחותה ולא תקנא היא משקרת לי דבר שהיא לא עשתה לפני וגם אח שלה מתנהג אותו דבר רק שהוא תמיד היה כזה בעלי עובד עד שעות מאוחרות כך שממש קשה לי הם התנהגותם מה עושים והאם יש איזו עיצה שתוכל לכוון אותי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
מעיין15/09/2009למה אתם עושים סלקציות לשאלות ועונים רק למי שאתם רוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
ליאת גרוס19/09/2009שלום מעיין
להיות לבד עם שלושה ילדים קטנים זה באמת מאד קשה. קשה לתפקד טוב כאמא, קשה לשמור על שלווה ושפיות, מעייף, מעצבן ושוחק. נסי למצוא עזרה מסבתות, שמרטפיות או אפילו חברות. נסי לא להיות איתם לבד בבית לאורך זמן אלא לבלות עם חברות עם ילדים. בקשי מבעלך להיות יותר בבית . זה בסדר גם לשלם למישהיא שתבוא להיות איתך פעמיים שלוש בשבוע אחרי הצהריים.
התנהגותה של בתך מעידה על תחושתה כי זקוקה ליותר תשומת לב אישית . היא עצמה עוד קטנה ולא רוצה תמיד להיות "האחות הבוגרת". נסי לארגן את הזמן כך שתוכלי להקדיש לכל ילד 20 דקות ביום שאת רק שלו בכיף. אפילו 10 דקות. רק איתה. לא שהיא עוזרת לך אלא שאת עושה איתה מה שהיא רוצה.
שנה טובה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)