מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובססיה למכוניות שואלת בשנית-מענה בנועה13/09/2009
שלום רב
בני בן השנה ו-7 ומזה כחצי שנה הילד לא מרפה ממכוניות/אופנועים/משאיות/טרקטורים
כל הבית שלי מלא בצעצועים כאלו
הוא לאחרונה לא עושה שום דבר ללא אוטו מתקלח עם אוטו/ישן/אוכל/על הסלקל באוטו
בשבוע האחרון הוא התחיל לקום פתאום באמצע הלילה בבכי ולצעוק אוטו,אוטו בוכה וחוזר לישון
ככה כמה פעמים
הוא לא מתרכז בשום דבר אחר לא בהרכבות'קוביות/ומשחקים אחרים-ניסנו הכל אבל הוא משחק עם זה כמה דק' ושוב עוזב את זה וחוזר למכוניות
אשמח אם תייעצו לי ותעזרו לי איך ל"גמול" אותו מזה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפץ מעבר
זהורית אסולין שמחון13/09/2009לנועה
אולי תשובתי תתסכל אותך אך אני מחזירה לך בשאלה מאיזה מקום את מרגישה צורך "לגמול " אותו מזה. האם זה מפריע לתפקודו היומיומי האם את מרגישה באיזשהו אופן שזה פוגע בו?.
אני משערת שכמו שיש ילדים שנצמדים בגיל זה לשמיכה אהובה, חיתול, או בובה סמרטוטית הוא נצמד למכונית כחפץ שמעניק לו בטחון. המזל שהוא לא חייב בדיוק תמיד את אותה המכונית אלא ניתן לבחור אותה מרפרטואר של צי רכבים.
אולי לא הבנתי היטב את טיב הבעיה ואם כך הדבר אנא הסבירי יותר כדי שאראה אם אוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזוהרית המשך לשאלתי-לגבי המכוניות
נועה14/09/2009קודם כל תודה על תשובתך
אני רואה בזה בעיה ששמיכה לוקחים שרוצים לישון או להירגע ממשהו
אצלי הוא קם באמצע הלילה כמו מתוך חלום רע וצועק אוטו,אוטו וחוזר לישון
לי נראה שזה קצת יותר מאהבה לחפץ כלשהוא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)