מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרעות בכיתהזיוה13/09/2009
אני גרושה אם לילדה בת 6 {כיה א'} ילדה מאד חכמה פיקחית ומוכשרת היא יודעת את כל האותיות {עד כדי כך שכבר היא לא מוכנה לכתוב בכתב אלא בכתיב}היא יודעת את כל המספרים וחשבון עד 20 בקיצור כנראה "משעמם" לה מדי בכיתה המורה מאד מרוצה ממנה אך ישנה בעיה היא מפריעה בכיתה מושכת המון תצומת לב עולה על השולחנות צועקת שרה בורחת מהכיתה בקיצור מוציא את הנשמה לכולם... אני אובדת עצות אשמח לקבל עצה מה לעשות בנידון!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות בכיתה
ליאת גרוס19/09/2009שלום זיוה
השאלה היא האם מפריעה כי משעמם לה או בגלל סיבות התנהגותיות רגשיות אחרות...
האם בגן גם הייתה מפריעה? האם היו בעיות התנהגות במסגרות עד כה?
אם היא מכירה את כל החומר חשוב להבהיר לה את החוקים ולהתעקש שתעמוד בהם. ניתן לתת לה לקרוא ספר או לצייר במהלך שיעוןרים בהם משתעממת. לא כדאי לתת לה להתקדם בחוברות כי כך תשאר תמיד ביתרון וזה לא טוב.
חשוב להציב גבולות ברורים. שתפי את יועצת בית הספר ופסיכולןוגית בית הספר בהתלבטויותייך
(לפני שהם יפנו אלייך).
אני מאמינה שיש כאן מעבר לשיעמום.את מתארת התנהגויות מוגזמות. מה קורה איתה בבית?
שנה טובה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)