טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי (בת 8 וחצי) ובני (בן ה7) נכנסו הערב לאתרי סקס. נכנסתי לחדר ובני התבייש ולבתי המתינה לתגובה של כעס ממני. אזרתי כוחות ואמרתי שאלו דבירים שאנשים חולים עבור כסף עושים וזאת לא האמת. אפילו השתמשי במילה אנשים חולים ודפוקים. סגרתי את המחשב ואחרי תשאול. בתי ספרה לי שחברה מהכיתה סיפרה על זה. בני אמר לי שהמחשבות של מה שהוא ראה קופצות לו בראש והוא לא רוצה את זה. תגובתי:ליטוף ונשיקה.בתי פוחדת שאספר לאביה (כמובן שסיפרתי וישר חסמתי אפשרות עתידית לגלשיה לאתרים אלו. בקיצור מה עושים, מה להגיד לה/לו? אני המומה מהסרטים של כמה שניות שהם ראו.... איך להתנהג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה אני חושבת שהתנהגת בצורה מעולה!!!!!! הייתי מנסה לראות אם הם זקוקים לעוד שיחה לגבי מה שראו. זה יכול להיות מאוד קשה עבורם (ואני מתארת לעצמי שעבור כל אחד). קורה, ומה שנשאר זה רק לשוחח על כך ולהסביר מה זה, בדיוק כמו שהסברת. אין סיבה לכעס, ואכן, כדאי מאוד לחסום את האינטרנט. שנה טובה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד