מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 5 צורחת כל בוקר בכניסה לגןאורלי15/09/2009
שלום רב
בתי בת 5 (באוקטובר) יש לה בעיה של התסגלות למקומות חדשים
בתחילת החופש הגדול רצינו לשלוח אותה עם חברות לקייטנה חדשה,והיא פשוט לא הפסיקה לבכות עד לבסוף לאחר 4 ימים של בכי (יותר נכון צרחות)הוצאנו אותה מהקייטנה.
נכון להיום 15.9.09 מהיום הראשון של הגן (וזה איננו גן חדש) היא צורחת משתוללת כל בוקר ברגע שאני או בעלי נפרדים ממנה בגן הסייעת צריכה להרים אותה על הידים.בהתחלה הבכי נמשך שעות(ואני מתכוונת לשעות )כיום הבכי הוא בבוקר כ-5 דקות והיא נרגעת והופכת לילדה נהדרת כאילו לא קרה כלום.
כשאני שואלת אותה מדוע היא בוכה בבוקר היא אומרת "אני מחליטה וככה בה לי".
יש לציין כי היא מסרבת ללכת לחברים הביתה רק מעוניינת שיבואו אליה הביתה.
הפחד העיקרי שלנו הוא שלא יעלו אותה לכיתה א' .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב-מחכה לתשובה מהרה אורלי
אורלי15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכי בכניסה לגן
ליאת גרוס19/09/2009שלום אורלי
ראשית אין לך מה לדאוג לגבי כיתה א'. חייבים לקבל אותה. אין כאן שאלה. גם אם הגננת תמליץ להשאירה (ואולי זה לטובתה), בכל מקרה ההחלטה היא שלך. יקבלו אותה לבית הספר וגם אם תעשה בעיות בסוף תסתגל ותתמודד.
מתוך תשובתה "אני מחליטה וככה בא לי" נשמע שיש כאן שילוב של מצוקה אמיתית עם קצת מניפולציות על הסביבה. חשוב לשדר לה שאין לה ברירה ואתם סומכים עליה שתתמודד. חשוב לא למשוך את הפרידות בבוקר.
העובדה כי כיום נרגעת מהר מעידה על כך שאתם נהגתם בסדר, גם אם זה היה קשה, ושהיא מסוגלת להתמודד. תמשיכו כך, ולגבי כיתה א' , תתחילו להתלבט בסביבות פסח . לא קודם. היא עוד תתבגר עד אז...
לגבי העובדה שמעוניינת רק שיבואו אליה - יש הרבה כאלה. זה עבור עם הגיל. נסי להציע אך לא ללחוץ. במקביל קחי אותה לגן שעשועים למשל שם תוכל להיות באינטראקציות עם ילדים ולא בטריטוריה שלה.
בהצלחה ושנה טובה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)