טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, בני הקטן בן שנה ושמונה חודשים. שנה שעברה הוא היה בגן פרטי והשנה הוא עבר לגן אחר שכן לא הייתי מרוצה מהגן הקודם. הוא לא ילד בעייתי בכלל , וההסתגלות שלו לגן הקודם היתה מצויינת.
בגן הנוכחי, הוא כבר למעלה משבועיים בוכה, ומושיט לי ידיים שאני לא יעזוב אותו. כמה זמן צריך לתת לו על מנת להסתגל? ואיך אני יודע אם הוא בוכה כי רע לו שם ?או שההסתגלות שלו קשה? האם להעביר ואתו גן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אלון הייתי מנסה לברר עם הגננת החדשה איך הוא במשך היום. האם נרגע אחרי הבכי? איך נרגע? מתי נרגע? האם משתתף במפגשים? האם החלו ניצני קשר עם ילדים אחרים. קשה לקבוע באופן גלובאלי מה זמן ההסתגלות האופטימאלי לגן. זה תלוי גן, גיל וילד. בהצלחה שרון באומל פסיכולוגית קלינית מומחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד