גירושין, ילדים מוסתים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושין, ילדים מוסתים
    שלי
    20/09/2009

שנה טובה ושלום רב,

אני גרושה + 2 חיה מזה כשנתיים עם בן זוגי ,רונן, לצורך העניין, גרוש אף הוא + 2 בן בן 11 ובת בת שבע. רונן התגרש כשבתו הייתה תינוקת בת חודשיים. הקשר של רונן עם ילדיו מורכב , סבוך וטעון ביותר, היות וגרושתו מסיתה אותם. זמן קצר אחרי שעברנו לגור יחד, ילדיו היו מגיעים אלינו לסופי שבוע , כל סופ"ש שני, במסגרת הסדרי הראייה.
    למרות שעשינו כל שביכולתנו להנעים את שהותם אצלנו, קנינו להם מתנות, פינקנו אותם , הוצאנו אותם לטיולים וכו' לא הצלחנו להתגבר על הכעס והטינה שהיו אצורים בהם. איך שהיו מגיעים הבית היה הופך לשדה קרב, הבעיה בעיקר הייתה אצל הבן הגדול, שהיה משתולל , מקלל, שובר חפצים בבית וכו'.
    אני הייתי מוכנה לספוג את ההתנהגות הזו, בתקווה שזה ייעלם עם הזמן לכשיתבגרו ועל מנת שרונן לא יאבד את הקשר עם ילדיו.
    לפני כשנה בערך, באחת השבתות כשהיו כאן, הייתי בחדר השינה יחד עם בתו של רונן וקרובים נוספים,
    לפתע , בתו רצה אל אביה שישב בסלון, נסערת ורועדת מבכי בטענה שהרבצתי לה. ילדיו של רונן חונכו לשקר , הם שקרנים פתולוגיים במלוא מובן המילה, מי שמכיר אותם, ער לעובדה הזו כולל מחנכים ומורים בבית הספר.
    רונן, אדם שלא מסוגל להתמודד עם ילדיו, (גם כשהם מקללים אותו, יורקים עליו ומכים אותו)
    פוחד מהם כשם שהוא פוחד מגרושתו, בחר שלא להתייחס ולא להגיב כלל. המקרה חזר על עצמו בעוד שני מקרים שילדיו היו כאן, למזלי בכל אחד ואחד מהפעמים שבתו טענה שהכיתי אותה , הייתי בחברת אנשים מבוגרים שראו שלא הייתי קרובה אליה ולו במרחק נגיעה.
    .למרות הפצרותיי , רונן בחר שלא להגיב גם במקרים האלו . לי מאוד קשה להתעלם מכך רק בגלל שגרושתו של רונן היא מגישה סדרתית של תלונות במשטרה. נוצר מצב שבכל פעם שהם היו מגיעים אלינו , הייתי דואגת תמיד שלא יקרה מצב שאני אהיה לבד עם בתו , תמיד במחיצת אנשים נוספים, והייתי ממש דואגת שלא יקרה מצב שאמא שלה תגיש נגדי תלונה בעקבות תלונותיה השקריות של בתה. קשה היה לי להתנהל בצורה כזו , לכן אמרתי לרונן שאיני מסכימה שיגיעו לישון כאן, שאיני רוצה להיות במחיצתם, ומזה כמה חודשים רונן אוסף אותם בשבתות , לוקח אותם לטיולים , למשפחה, הוא אינו מביא אותם לבית.
    מאז גם בחגים שהוא נמצא איתם, באין ברירה אנחנו מתפצלים, למרות שאני עושה הכל על מנת לעשות את זה כמה שיותר קל וזורם, זה מאוד קשה לרונן. הוא רוצה ומבקש ממני להבליג, שהרי מדובר בילדה קטנה, שהיא (גרושתו) לא תתלונן נגדי, שהיא בטח יודעת שהבת שלה שקרנית וכו'....
    מאז , כל חג הפך להיות ממש לסיוט, אין לי שום פתרון.
    באמונה ותקווה שאוכל לקבל עזרה.

בברכת שנה טובה,
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין, ילדים מוסתים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי?

שלי
    26/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

שלי
    06/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מצב שאקבל תגובה כלשהי...?

שלי
    16/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו