טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, ביתי בת 4.7 ( גן טרום חובה) ונכנסה לגן חדש השנה. בשבוע הראשון היה מצויין והיום כשבעלי עזב אותה בבוקר היא עשתה לו סצינה הכוללת בכי, צרחות ונפנופי ידיים ורגליים ( מסכנה הסייעת שחטפה את כל המכות.) הילדה חכמה ,מבינה וורבאלית מאוד. איך אפשר למנוע את הבלאגן? ואם אי אפשר, איך ניתן להקל עליה את הפרידה? כמו"כ באיזה שלב כדאי פשוט להגיד "שלום" לקום וללכת? המון תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיכל קבלי התנצלותי על זמן המתנה ארוך לתשובה, הנובע מעומס רב במערכת. ילדים רבים "מחזיקים" את עצמם מספר ימים ולאחר מכן מבטאים מצוקה, וזה מה שקרה לביתך. הייתי מציעה לדבר איתה בבית על הגן החדש. אני ממליצה דרך סיפור או משחק ("השפה" שלה). כדאי לדבר על איך נראה הגן, הגננת החדשה, החברים החדשים וכו'. אני מציעה להישאר איתה עוד כמה ימים בבוקר. אפשר לקבוע מראש את פרק הזמן - למשל משחק אחד משותף. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד