שלום, אני בת 13 ועליתי לחטיבה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום, אני בת 13 ועליתי לחטיבה..
    אנונימית
    09/09/2007

היי
    לפני לקראת תחילת הלימודים, בסוף החופש הגדול היו לי 2 חברות ממש טובות.. תאמיד רשמנו ---+---+----= חברות טובות לנצח נצחים [ח.ט.ל.נ.].
    כשהגענו לחטיבה הכל ישתנה.. כי הן טוענות שאני עברתי לידן לא דיברתי איתן ולי.. לא זכור שהיה לי מצב כאזה.. הרי הן חברות שלי למהשאני לא יגיד להן שלום..
    אז הן סלחו לי. אתמול [יום שבת] אחת החברות אמרה שאינ לה מחשב וביקשה ממני להביא לך ת'חומר.. לעשות לה תעבודה [ברמזים].. לא היה לי נעים אמרתי טוב.. בערב אחרי שהיה לי אירוע התחלתי לחפש מידע ולא מצאתי לעצמי.. אמרתי לה שאני מצטערת והיא התקשרה לחברה שלה וריכלה עלי.. כשדיברתי עם החברה ההיא באיסי היא אמרה לי שאני מגעילה והשתנתי והיא קראה לי "מוכרת" כי אני "מכרתי" את החברות שלנו.. רבנו, התווכחנו והיא ביקשה ממני לא לספר ת'ריב לאפחד.. לא סיפרתי אחרי הכי אני יכבד אותה.. בבוקר בבצפר.. היא סיפרה ת'ריב לכולם.. והיא סיפרה לחבר שלי [אנחנו חברים רק מלפני 3 ימים] שאני ילדה מגעילה ומה הוא חבר שלי. אני והבת את חבר שלי ואני לא רוצה שנפרד.. רק התחלנו ת'חברות והיא מנסה לסכסך.. מה לעשות?
    סליחה שזה ארוך.. מחכה לתגובה.. אנונימית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לחטיבה

שרון באומל
    16/09/2007

שלום לך
    כדאי להפנות את השאלה לפורום הורים ומתבגרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו