מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום, אני בת 13 ועליתי לחטיבה..אנונימית09/09/2007
היי
לפני לקראת תחילת הלימודים, בסוף החופש הגדול היו לי 2 חברות ממש טובות.. תאמיד רשמנו ---+---+----= חברות טובות לנצח נצחים [ח.ט.ל.נ.].
כשהגענו לחטיבה הכל ישתנה.. כי הן טוענות שאני עברתי לידן לא דיברתי איתן ולי.. לא זכור שהיה לי מצב כאזה.. הרי הן חברות שלי למהשאני לא יגיד להן שלום..
אז הן סלחו לי. אתמול [יום שבת] אחת החברות אמרה שאינ לה מחשב וביקשה ממני להביא לך ת'חומר.. לעשות לה תעבודה [ברמזים].. לא היה לי נעים אמרתי טוב.. בערב אחרי שהיה לי אירוע התחלתי לחפש מידע ולא מצאתי לעצמי.. אמרתי לה שאני מצטערת והיא התקשרה לחברה שלה וריכלה עלי.. כשדיברתי עם החברה ההיא באיסי היא אמרה לי שאני מגעילה והשתנתי והיא קראה לי "מוכרת" כי אני "מכרתי" את החברות שלנו.. רבנו, התווכחנו והיא ביקשה ממני לא לספר ת'ריב לאפחד.. לא סיפרתי אחרי הכי אני יכבד אותה.. בבוקר בבצפר.. היא סיפרה ת'ריב לכולם.. והיא סיפרה לחבר שלי [אנחנו חברים רק מלפני 3 ימים] שאני ילדה מגעילה ומה הוא חבר שלי. אני והבת את חבר שלי ואני לא רוצה שנפרד.. רק התחלנו ת'חברות והיא מנסה לסכסך.. מה לעשות?
סליחה שזה ארוך.. מחכה לתגובה.. אנונימית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לחטיבה
שרון באומל16/09/2007שלום לך
כדאי להפנות את השאלה לפורום הורים ומתבגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
