מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה לישון לבדשירה21/09/2009
בני בן 7 וחצי. מאז שנולד אנו מנסים שיטות שונות שיגרמו לו לישון לבד, אך ללא הועיל. גם מאז שנולד אחיו , שכיום בן 2 וחצי, הוא לא מוכן להרדם לבד, אלא עם אחיו. הבעיה היא שהאח הקטן לא יכול להרדם בשעה 8- השעה שבה אנו דורשים מהגדול לישון. הקטן ישן בצהריים ולכן איננו עייף בשעה 8 ולא לפני 10. כל ההסברים לדול מדוע הוא צריך ללכת לישון מוקדם- לא עוזרים, הוא ממש בוכה בכי תמרורים כמו תינוק וליבי נצבט מרוב כאב-איך ילד בן 7 אמור להבין את האפלייה הזאת , שהוא צריך ללכת לישון, בעוד שאחיו קורא, משחק, שוכב בסלון עם הוריו?
אינני יודעת מה לעשות, אני רק יודעת שלגדול שלי נפש מאוד פגיעה ורגישה ואני חוששת לפגוע בה, במיוחד אחרי שהוא ממרר בבכי ואומר לי: למה את עושה לי את זה?- זה פשוט קורע אותי.
מצפה לעזרתכם בהקדם.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לתשובה
שירה24/09/2009אפשר בבקשה לקבל ייעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישון לבד
ליאת גרוס26/09/2009בשלב ראשון, נסי להפוך אותו לשותף למטרתך. שהוא יסכים לנסות לישון כמוו גדול.ניתן להשתמש בשיטה של פרסים מיתחת לכרית בבוקר בלילה בו נרדם לבד ? או פרס גדול יותר
(נגיד בקוגאן אם הוא מתעניין) אחרי שניים-שלושה ימים.
נסי משהו הדרגתי כלומר עשי איתו הסכם כיצד את מתרחקת בצעד אחד ממיטתו בכל כמה ימים. תני המון חיזוקים מילוליים על כל התקדמות קטנה. ספרי על הצלחותיו בגאווה לחברות ומשפחה בנוכחותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)