חברים בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברים בגן
    יעקב
    22/09/2009

בני בן ה- 4 עבר לגן טרום חובה חדש. הילד, איתי, ילד מאוד חברותי וחכם (בגן הקודם הוא היה אהוב מאוד). בכל יום אני שואלת אותו על הנעשה בגן והוא עונה לי את שעבר עליו. אתמול כששאלתי אותו איך היה הוא ענה לי שהיה לו מאוד עצוב כי אף אחד לא שיחק איתו. הוא ישב לבד וכשביקש מילדים לשחק איתם הם לא רצו. שאלתי אותו מספר פעמים את השאלה, במהלך היום וחזר על עצמו. מאוד כאב לי, לכן למחרת הלכתי לגן לשאול את הגננת והיא אמרה לי שההפך הוא הנכון - איתי ילד מאוד חברותי - משחק עם כולם ומאוד מקובל וזה לא נכון מה שסיפור לי אפילו שאלה אותו האם שחקת עם הילד הזה והזה והאו ענה שכן. שאלתי היא - מדוע הוא המציא סיפור שכזה ודבק בזה? (איתי בני היחידי ומקבל את מלוא תשומת הלב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברים בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים בגן

ליאת גרוס
    24/09/2009

שלום יעקב
    ייתכן כי בחוייה הסוביקטיבית של בנך הוא חש בודד באותו יום. זה בסדר וקורה לכולם. אם זה קורה לעיתים רחוקות , עדיף לא ללחוץ על הילד ולא לעשות מזה סיפור, עד כמה שזה קשה. התערבות ודאגת יתר מצדך עלולה ליצור נזק. אם הדבר חוזר על עצמו ומדווח גם ע" י הגננת, אז צריך לדאוג ולפעול בהתאם.
    זכור -חוויה נקודתית וחד פעמית של ילד שאף אחד לא רוצה לשחק איתו, אינה קשה כפי שנדמה לנו המבוגרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו