ביישנות אצל בת 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביישנות אצל בת 7
    אמא
    23/09/2009

שלום רב,
    לא יודעת אם זה בדיוק הפורום המתאים... בתי שתהיה בקרוב בת 7 ילדה ביישנית.
    עם בני גילה היא מתפקדת בסדר, היה לה קושי ביצירת קשרים חדשים, או ליתר דיוק
    התנגדות לכך, העדיפה לשחק תמיד עם אותה חברה או שתיים אולם כעת כשעלתה לכיתה
    א דווקא חל שיפור בכך. הבעיה היא בעיקר כשפונים אליה מבוגרים, לאו דוקא זרים אלא אפילו אנשים שהיא מכירה כמו הורים של חברים,דודים, אפילו גננות או מורות שהיא מכירה.. היא לא אומרת שלום, משפילה מבט או מתחבאה מאחוריי ןכמובן שלא עונה לשאלות. הסברתי לה שאנשים יכולים להעלב ושזה לא מנומס אך אני לא בטוחה אם כדאי לי ללחוץ עליה בנושא או להניח לה. בכל זאת זה לא נעים, היא כבר בת 7 ולא ילדה בת ארבע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביישנות אצל בת 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביישנות

ליאת גרוס
    24/09/2009

אם בתך מסתדרת מבחינה חברתית עם בני גילה, אז אין הרבה מה לדאוג. סביר שכמו שהתחזקה בתחום זה תתחזק בהמשך ותרגיש יותר נוח גם עם מבוגרים. לא הייתי לוחצת.
    יחד עם זאת נשאלת השאלה מדוע היא מתנהגת כך ? האם חסרת ביטחון גם בתחומים אחרים בחייה? האם חרדה גם מדברים אחרים ? האם תלותית ? במידה והתשובה לאחת משאלות אלו היא חיובית, יש צורך בחשיבה מעמיקה יותר על המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו