לא ספורטאי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא ספורטאי
    שרון
    23/09/2009

בני בכיתה ג' חזר עצוב מבי"ס וסיפר שבעת מישחק כדור בשיעור ספורט לא מסרו לו אפילו פעם אחת את הכדור, למרות שהמורה אמרה שיש לשתף את כולם.
    בני מעט מלא, מסורבל, מאז לידתו היו לו קשיים במוטריקה גסה ועל אף כל הטיפולים שעברנו, הוא שונא ספורט, מנסה להימנע ומעדיף עיסוקיים פאסביים-מחשב וטלויזיה.
    לא ידעתי איך להגיב והסברתי לו שיתכן והם רואים שהוא אינו ספורטאי ובעת תחרות חשבו על איך לנצח וזה לא אומר שלא אוהבים אותו.
    כואב לי כי אני יודעת שאותו עיניין יחזור שוב ושוב וגם כשיש לבחור קבוצה -אני מניחה שישאר אחרון.
    איך מחזקים ילד כזה?
    יש לציין שהוא מאד רגיש וחסר ביטחון, לדעתי גם בעקבות הכשלונות שחווה בתחום המוטורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ספורטאי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ספורטאי אבל מה כן?

ליאת גרוס
    24/09/2009

שלום שרון. יש גישה שאומרת שכל אחד צריך לדעת מהם נקודות החולשה שלו ולעבוד עליהם לצורך שיפור מתמיד. גישה אחרת אומרת שכדאי להתעלם כמה שניתן מנקודות החולשה ולהדגיש ולפתח את נקודות הכוח. אני מאילו שמאמינים בגישה השנייה.
    עזבי ספורט. הוא במילא לא יהיה טוב בזה. בחרי איתו משהו שהוא אוהב למשל מדע, בקוגנים, דמקה, דרמה וכו'. עזרי לו לפתח את זה. הדגישי את כוחותיו ויכולותיו וכך חזקי את בטחונו העצמי. עיזרי לו להפוך למוצלח מאד במשהו שאוהב. תהיי גאה בו ממש. כך יתחזק,יאמין בעצמו ויהיה בו הכוח לשאת את הרגעים הבאמת לא נעימים שתארת...

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו