דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!
    s
    23/09/2009

שלום רב,
    בתי בת 5 בגן חדש במקום מגורים חדש. לפני כמה ימים נגשה שכנה ומסרה כי אמא מהגן אמרה שבתי ועוד ילד והילד שלה מסתתרים בגן בחדר בובות ומראים אחדלשני את הפין והפות והטוסיק.
    חיכיתי לבוקר (המידע הגיע אלי אחר שבתי נרדמה) ודובבתי אותה לגבי הגן, משחקים שהיא אוהבת ופחות אוהבת, כפי שאני עושה בד"כ . היא לא סיפרה לי בהתחלה ואחרי ששאלתי סציפית אם היא אוהבת את פינת הבובות ובמה היא משחקת שם, היא סיפרה שאכן ילד מסויים משדל אותה ועוד חבר להראות לו את אברי המין בכדי שהוא יהה חבר ויגלה להם סודות. נהיה לי מאוד רע בלב, מול בתי עודדתי אותה ושיבחתי שסיפרה לי, ושאין סודות מאמא ועוד המון חיזוקים. הסברתי שהגוף רק שלה וברשותה ועוד....דיברתי עם הגננת ועם האמהות האחרות הקשורות לסיפור וחוץ מהילד המשדל שמכחיש כל קשר, בתי והילד השני סיפרו את אותה גרסה. היום, בתי מספרת לי שגם נגעו לה בפות, וזה התבצע שהיא שוכבת פעם על הבטן ופעם על הגב. אני לא יודעת מה לעשות!!! היום לא שלחתי אותה לגן כי אני לא סומכת שזה מקום בטוח עבורה. אני פוחדת ממה היה שם עוד שהיא לא מספרת (המידע יוצא טיפין טיפין פתאום היא נזכרת בעוד משהו...)אני דואגת חוששת, פוחדת מנזק עתידי הקשור בדימוי הגוף ובמגע.... הצילו!!! מה עושים? גם מחר היא לא הולכת לגן. אנא עצתכם הדחופה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקרנות מינית טבעית

זהורית אסולין שמחון
    24/09/2009

ראשית אני רוצה להרגיעך . זוהי תופעה טבעית ובריאה של סקרנות ומשחק לגבי הגוף של בן המין השני במיוחד בגילאים אלו. מה שחשוב לראות זה שזה לא נעשה בכפיה או הכרחה, שזה נעשה בין בני אותו גיל, ושאין התנהגויות שחורגות מנגיעות או מהצצות. שוחחי שוב עם הגננת ואולי הגננת תעשה עימם שיחה לגבי שמירת הגוף והפרטיות. אולי במקביל היא תדאג לנוכחות של מבוגר בפינת הגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו