התמודדות עם גירושין בגיל העשרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם גירושין בגיל העשרה
    סמדר
    23/09/2009

אני אם לילד בן 13.בעקבות פירוד ביני לבין בעלי (שנמשך כבר שנה וחצי), בני מסרב להכין שיעורי בית או ללמוד למבחנים, הוא מתחצף ומדבר בשפה לא יפה אלי גם כשלא היה כל ויכוח קודם והכל כביכול זרם "על מי מנוחות", למרות שאני מנסה לא לכעוס ולהגיב בצורה עניינית. חשוב לציין כי הוא מאשים אותי בכך שאינני מסכימה לחזור לבעלי.
    יש לי מספר שאלות:
    1. איך עלי להגיב כאשר הוא מסרב להכין שיעורי בית בנחישות?
    2. איך כדאי להגיב אם הוא מגיב בתוקפנות מילולית כלפיי?
    תודה: סמדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים

זהורית אסולין שמחון
    24/09/2009

אני חושבת שבנך מעוניין להביע את מורת רוחו וכעסיו על התהליך והפרידה שנכפתה עליו. אני חושבת שאת התשובות לשאלותיך את יודעת שאין לאפשר תוקפנות מילולית ושכדאי למצוא את הדרך לגרום לו להבין שבאי הכנת שיעורים הוא מעניש ופוגע בעצמו. אך האם יש מצב שתוכלי להתייעץ עם אביו ולנהל יחד איתו שיחה עם הבן כך יחוש שבאמצעים אלו הוא לא פוגע רק בך אלא גם באביו ושלמרות שאתם נפרדים אתם שניכם עדיין הוריו וחושבים ביחד מה יהיה טוב עבורו, אולי הוא רוצה לבחון האם גם כהורים התגרשתם, האם התגרשתם ממנו או שעדיין למרות הפרידה הכואבת שניכם רוצים בטובתו ושניכם תהיו בשיתוף פעולה סביב קשייו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו