מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לנעמה סבגליאת23/09/2009
נעמה שלום. קראתי את מאמרך בנושא דימוי עצמי. רציתי להתייעץ איתך לגבי בני בן ה-5.5. יש לו אחות בת 3. אני מרגישה כבר המון זמן שאני מבקרת אותו ביומיום בצורה לא נכונה-ביקורת לא בונה. נושא זה מטריד אותי מאוד. הוא שלומיאל ואין כמעט יום אחד שהוא לא נופל, וכל בוקר נשפכת לו השתייה(לא כולה), אני יודעת שזה כתוצאה מגמישות יתר ובעיה בחוסר ארגון. ובכל זאת יצא לי המון (כי כך גדלתי) לרדת עליו. דבר שמאוד כואב לי אחרי שאני יושבת וחושבת מה עשיתי.
האם עכשיו כשהוא בן 5.5 אפשר עדיין לעשות שינוי? האם גרמתי לו נזק? כי כל פעם שקורה לו אחד מהדברים הנ"ל הוא מסתכל עליי במבט כזה לא נעים ויודע שהוא יקבל ממני ביקורת.
הנושא בעיקר מתסכל מאחר ואחותו כל כך שונה ממנו - פשוט לא שלומיאלית, כך שאיני מצליחה להרגיע את התגובה שלי כשקורות התקלות.
מצפה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה את כאן??????
ליאת26/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את לא עונה?
לילי29/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו?כבר לא עובדות יותר?!
לילי30/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי מנעמה סבג שמש
נעמה סבג שמש01/10/2009לילי שלום,
מצטערת שהמתנת מזה זמן לתשובה. אני נמצאת בחופשת לידה ולכן נותנת מענה חלקי.
לנושא, מודעתך למצב מאד חשובה. בשל כך, אם תבחרי, תוכלי לשנות את גיש/תך לבנך וכך גם את הרגשתו ביחד לעצמו. לדברייך יש משקל חשוב בעיצובו.
ראשית- לעולם אל תשווי בינו לבין אחותו, בטח לא בנוכחותו.
תמיד שקפי לו את הרגשתו לאחר אירוע שכזה במידה ואמר משהו.
במידה ולא- התנהגי כרגיל. נגבי את החלב והמשיכי לדבר על משהו אחר, עליו כבר ממילא דיברת.
הראי לו שזה לא סוף העולם וכך גם הוא לא יראה בזה כבעיה קשה.
התמיי. בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר דימוי עצמי
לימור ראובן07/10/2009איפה אני יכולה למצוא את המאמר הנ"ל
תודה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימוי עצמי
נעמה סבג שמש08/10/2009באתר זה או באתר שלי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)