מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסתגלות לגןלימור24/09/2009
שלום... בתי בת 4 נכנסה לגן עירייה שהוא גן חובה וטרום חובה ביחד לפני כן הייתה שנתיים בגן פרטי מדהים מלא חום ואהבה אך רק עם 16 ילדים וממש קטנים מימנה היום בגן עירייה יש הרבה מאוד גדולים וחלקם בני 4 וחצי ועוד רובם הגדול הגיע מגן קודם יחד מאוד מגובש
בתי לא מכירה ילדים משם מכירה את הגן כי אחיה היה שם לפניה
לגננות היא הסתגלה למרות שחסר מהם הרבה חום ואהבה אך הבעיה היא החברה בימים הראשונים אמרתי לה יהיו לך חברים חדשים ואז היא התחילה לפנות לילדים ולשאול את שמם אך ענו לה בשלילה שתעזוב אותם לפי הבנתי גם לא מוכנים לשתף אותה
הבעיה הנוספת שבתי גינגית עם אופי מאוד חזק מאוד עקשנית ויש לה חוקים וכללים משלה ולכן קשה לה לדעתי גם להתחבר
אני מנסה בכל כוחי להפגיש אותה אחה"צ עם ילדות מהגן אבל לרוב אין משחקות זו ליד זו ולא ביחד
הבוקר קורע לב ושהגעתי כמה פעמים להציץ בהפסקה אני רואה אותה עם עצמה לבד ובלל לא רוצה לצאת לחצר
היא דיברה בטלפון עם הגננת הקודמת שלה והיא סיפרה לה כמה קשה לה וכולם מכירים את כולם והיא לא מכירה אף אחד
מה לעשות זה קורע אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות חברתית
זהורית אסולין שמחון24/09/2009בגנים אלו בגלל השינוי של המרקם החברתי כל שנה חלק מרכזי מתפקידה של הגננת הוא לסייע לחדשים להשתלב מבחינה חברתית ולא רק הסתגלות לגן, והמטרה היא ליצור טשטוש בגן בין קבוצת ותיקים לחדשים. לכן בשלב ראשון הייתי מציעה לשוחח עם הגננת ולשתף אותה בקשיים של ביתך. שנית אפשר לעשות פעילות יזומה שבה את מארגנת מפגש חברתי לכמה ילדים מהגן ומזמינה אותם, כך אולי ישברו חלק מהחומות . אפשר להציע זאת יוזמה של כל הורי הגן במסגרות חינוכיות רבות על מנת לגבש את הקבוצה מתנדבים כחמישה שישה הורים לארח ילדים אחרים עם איזו מסגרת פעילות חוויתית מובנית והגננת מחלקת לפי קבוצות את הילדים באופן שילדים חדשים יהיו עם ותיקים וזו תהיה הזדמנות להכיר האחד את השני. זה נקרא "בית חם" ובד"כ מניב תוצאות מאד טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)