קשיי קליטה למעון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי קליטה למעון
    rev
    24/09/2009

שלום,
    בתי בת שנתיים וארבעה חודשים, מגיל שלושה חודשים במשפחתון, רק השנה נכנסה למעון ומהיום הראשון אינה מוכנה לאכול שם דבר בטענה "שאמא הכינה לי אוכל בבית", חשוב לציין שלא אוכל דבר בבית בבוקר ועד השעה 15:30 לא אוכלת דבר במעון.בנוסף איננה מוכן לישון במעון היא יושבת במזרן ולא מוכנה לחלוץ נעליים, לפעמיים משתכנת שאורים לה שהיא רק נחה.
    זה השבוע הרביעי במעון ואיננו רואים שום שינויים בהתנהגותה.
    חשוב לי לציין שהיא בוכה בפרידה בבוקר, ובמהלך היום הרבה פעמיים למעט הזמן שהם משחקים בחצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי קליטה למעון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות

זהורית אסולין שמחון
    24/09/2009

האם כשהיא באה הביתה היא משלימה את התזונה החסרה? אם כן אז זה פחות מטריד. כיצד המטפלות מתייחסות לקשיי ההסתגלות, כיצד הן מבינות זאת ובאילו פעולות הן נוקטות לאור התנגדויותיה לישון ולאכול. חשוב גם להבין כיצד היתה ההסתגלות במשפחתון האם גם שם לקח לה זמן להקלט ואילו תהליכי פרידה נעשו איתה לפני המעבר. הייתי מציעה לדבר עם מנהלת המעון לשתף אותה בקשיים של ביתך ולהתייעץ איתה מנסיונה ומהכרותה עם ביתך כיצד לדעתה ניתן לעזור לה.עצה נוספת הוא להביא לה אולי לתקופה אוכל מהבית אם המסגרת מאפשרת שתאכל יחד עם הילדים אבל שבכל זאת תרגיש שהנה זה אוכל שאמא הכינה לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו