מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף מאוד מאוד ! ! !גילי10/09/2007
בעלי ואני מתגרשים. ילדנו (היחיד) בן 11.5 יודע. בעלי ואני עדיין שנינו בבית ואף ישנים (בלבד) באותה מיטה מחוסר מקום. בעלי ואני מנהלים חיים נפרדים מזה 5 חודשים, כלומר הילד הולך איתנו למקומות בלי בן הזוג. בעלי לא מוזמן לאף אחד ממכריו. אני והילד מוזמנים לארוחת ערב החג למשפחתי.
בעלי לפתע דורש כי נהיה בבית בערב החג, מאחר והוא "עדיין בבית, יותר חשוב שהילד יהיה איתו בחג מאשר עם דודיו, ואני גם מוזמנת !!!".
אני לא מסכימה מהסיבות הבאות :
1) שלושתנו יישובים לשולחן חג זו "הצגה או פסאדה" וזה רק יבלבל את הילד שיודע שנפרדים.
2) הילד הרבה יותר נהנה עם דודיו המרעיפים עליו כעת תשומת-לב וחיבה. בעלי לעומת זאת אדם מאוד קשה, ביקורתי ושיפוטי. אדם אשר הילד ואני סופגים ממנו אלימות מילולית ורגשית בכמויות מסחריות. הילד הפך בעיתי ומתוסבך עם בעיות קשב וריכוז ואני שהתערער אצלי לגמרי הבטחון העצמי איבדתי מקום עבודה וחליתי בדכאון קליני קשה ומטופלת בגלולות.
3) הצעתי לבעלי אפילו כי יקח את הילד למקום שהוא מוזמן כדי לבלות איתו, אך הוא אינו מוזמן כלל.
4) בעלי מרבה לצאת בערבי שישי עם חברים ואילו אנו נשארים בבית, כלומר ארוחת ערב שישי אינה משותפת יותר.
מה טוב יותר לילד ?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושים ויחסים עם ההורים
שרון באומל12/09/2007שלום גילי
אמנם מאוחר מידיי לגבי ראש השנה, אבל אני מציעה לא לקיים את המריבות שלכם על גבו של הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומהי טובתו של הילד במקרה הזה ?
גילי13/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים
שרון באומל16/09/2007שלום לך שוב גילי
טובתו של הילד תלוייה בהחלטתכם. אני מבינה שקשה לכם כרגע להחליט ביחד, אבל שווה לנסות לפתור את כל הנוגע להסדרי ראיית הילד ביניכם, בלי לערב את הילד, ולרוב כדאי לעשות זאת בהתערבות איש מקצוע (לא עורך הדין) על מנת למנוע קשיים אצל הילד.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)