דחוף מאוד מאוד ! ! !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד מאוד ! ! !
    גילי
    10/09/2007

בעלי ואני מתגרשים. ילדנו (היחיד) בן 11.5 יודע. בעלי ואני עדיין שנינו בבית ואף ישנים (בלבד) באותה מיטה מחוסר מקום. בעלי ואני מנהלים חיים נפרדים מזה 5 חודשים, כלומר הילד הולך איתנו למקומות בלי בן הזוג. בעלי לא מוזמן לאף אחד ממכריו. אני והילד מוזמנים לארוחת ערב החג למשפחתי.
    בעלי לפתע דורש כי נהיה בבית בערב החג, מאחר והוא "עדיין בבית, יותר חשוב שהילד יהיה איתו בחג מאשר עם דודיו, ואני גם מוזמנת !!!".
    אני לא מסכימה מהסיבות הבאות :
    1) שלושתנו יישובים לשולחן חג זו "הצגה או פסאדה" וזה רק יבלבל את הילד שיודע שנפרדים.
    2) הילד הרבה יותר נהנה עם דודיו המרעיפים עליו כעת תשומת-לב וחיבה. בעלי לעומת זאת אדם מאוד קשה, ביקורתי ושיפוטי. אדם אשר הילד ואני סופגים ממנו אלימות מילולית ורגשית בכמויות מסחריות. הילד הפך בעיתי ומתוסבך עם בעיות קשב וריכוז ואני שהתערער אצלי לגמרי הבטחון העצמי איבדתי מקום עבודה וחליתי בדכאון קליני קשה ומטופלת בגלולות.
    3) הצעתי לבעלי אפילו כי יקח את הילד למקום שהוא מוזמן כדי לבלות איתו, אך הוא אינו מוזמן כלל.
    4) בעלי מרבה לצאת בערבי שישי עם חברים ואילו אנו נשארים בבית, כלומר ארוחת ערב שישי אינה משותפת יותר.
    מה טוב יותר לילד ?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד מאוד ! ! !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים ויחסים עם ההורים

שרון באומל
    12/09/2007

שלום גילי
    אמנם מאוחר מידיי לגבי ראש השנה, אבל אני מציעה לא לקיים את המריבות שלכם על גבו של הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומהי טובתו של הילד במקרה הזה ?

גילי
    13/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים

שרון באומל
    16/09/2007

שלום לך שוב גילי
    טובתו של הילד תלוייה בהחלטתכם. אני מבינה שקשה לכם כרגע להחליט ביחד, אבל שווה לנסות לפתור את כל הנוגע להסדרי ראיית הילד ביניכם, בלי לערב את הילד, ולרוב כדאי לעשות זאת בהתערבות איש מקצוע (לא עורך הדין) על מנת למנוע קשיים אצל הילד.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו