מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דו"ח מטריד מהגננתלילו28/09/2009
שלום רב
בני נכנס השנה לגן חובה.
מאחר ואנו במעקב התפתחותי( היה איבחון של הגננת הקודמת שלילד קשה בעבודה סביב שולחן)
ביקשתי מהגננת הנוכחית למלא דו"ח קונברס???
מסתבר, שהילד המתוק שלי, מציק לילדי הגן, פותר בעיות במכות, פעיל ביותר ומשתולל בגן.
זה לא מפתיע אותי שהוא פעיל כך הוא גם בבית, אך בני הוא ילד חברותי מאוד.
וזה מאוד מדאיג שאולי יש לו קשיים חברתיים בגן החדש.
מה אתן מייעצות לי לעשות?
נקודות נוספות:
בני הוא ילד יחיד
הוא לא רוצה ללכת לגן בבוקר.(ממש בוכה, תירוצים-לא מרגיש טוב וכו')
כמובן שאמשיך את מעקב ההתפתחות, אך איך אפשר עוד עכשיו(לוקח מלא זמן לתור).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דו"ח מטריד מהגננת
ד''ר שירי שדה שרביט30/09/2009לילו שלום,
אכן מטריד ולא נעים לקבל דוח מהגננת (אני מתארת לעצמי שמילאת שאלון קונורס, לגבי רמזים לקשיי קשב וריכוז של בנך?). הכתובת לברר את טיב הקשיים ולסייע להם היא לבקש מהצוות במכון להתפתחות הילד - או היכן שאת עושה את המעקב - לערוך אבחון עדכני לילד ולהמליץ על הטיפול המתאים. הטיפול עשוי להיות עבודה עם הילד באופן פרטני או קבוצתי, הדרכת הורים או שילוב של השניים.
אני מתארת לעצמי שבנך הוא הסובל העיקרי מהמצב, כיוון שאף ילד לא נהנה להיות ילד שמרביץ, מתקשה לעבוד בשולחן וסופג הערות בוודאי מהסביבה. לכן אין פלא שהוא אינו מעוניין ללכת לגן בבוקר.
כמובן כי חשוב מאוד שעל אף כל הקשיים, את ממשיכה לתפוס אותו כילד מתוק וממשיכה להעניק לו חום, אהבה ותמיכה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)