דו"ח מטריד מהגננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דו"ח מטריד מהגננת
    לילו
    28/09/2009

שלום רב
    בני נכנס השנה לגן חובה.
    מאחר ואנו במעקב התפתחותי( היה איבחון של הגננת הקודמת שלילד קשה בעבודה סביב שולחן)
    ביקשתי מהגננת הנוכחית למלא דו"ח קונברס???

מסתבר, שהילד המתוק שלי, מציק לילדי הגן, פותר בעיות במכות, פעיל ביותר ומשתולל בגן.
    זה לא מפתיע אותי שהוא פעיל כך הוא גם בבית, אך בני הוא ילד חברותי מאוד.
    וזה מאוד מדאיג שאולי יש לו קשיים חברתיים בגן החדש.
    מה אתן מייעצות לי לעשות?
    נקודות נוספות:
    בני הוא ילד יחיד
    הוא לא רוצה ללכת לגן בבוקר.(ממש בוכה, תירוצים-לא מרגיש טוב וכו')
    כמובן שאמשיך את מעקב ההתפתחות, אך איך אפשר עוד עכשיו(לוקח מלא זמן לתור).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דו"ח מטריד מהגננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דו"ח מטריד מהגננת

ד''ר שירי שדה שרביט
    30/09/2009

לילו שלום,
    אכן מטריד ולא נעים לקבל דוח מהגננת (אני מתארת לעצמי שמילאת שאלון קונורס, לגבי רמזים לקשיי קשב וריכוז של בנך?). הכתובת לברר את טיב הקשיים ולסייע להם היא לבקש מהצוות במכון להתפתחות הילד - או היכן שאת עושה את המעקב - לערוך אבחון עדכני לילד ולהמליץ על הטיפול המתאים. הטיפול עשוי להיות עבודה עם הילד באופן פרטני או קבוצתי, הדרכת הורים או שילוב של השניים.
    אני מתארת לעצמי שבנך הוא הסובל העיקרי מהמצב, כיוון שאף ילד לא נהנה להיות ילד שמרביץ, מתקשה לעבוד בשולחן וסופג הערות בוודאי מהסביבה. לכן אין פלא שהוא אינו מעוניין ללכת לגן בבוקר.
    כמובן כי חשוב מאוד שעל אף כל הקשיים, את ממשיכה לתפוס אותו כילד מתוק וממשיכה להעניק לו חום, אהבה ותמיכה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו