מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהלילך29/09/2009
ביתי בת 5 ילדה מקסימה ללא בעיות מיוחדות , יש איתה רק מקרה שמאוד קשה לי איתו..
אם היא עושה משהו ( מרביצה לאח שלה משתוללת בבית ונשבר משהו..)אנחנו כועסים עליה אבל..
אם בעלי רק מתקרב אליה בכעס היא נבהלת מאד ומשתינה במכנסיים..
באופן עקרוני בעלי איש מאד רגוע ואוהב לשחק עם הילדים,אך קרו כמה מקרים שרבנו והיו צעקות
ואני יודעת שהיא נבהלה מאד ממנו..
בעלי אני דיברנו איתה ולא רגועים מאז באופן כללי היא מאד קשורה אלי יותר מאשר אבא שלה
חשבנו שלתת להם זמן ליהיות לבד יותר רק שניהם.. הצגות טיולים וכאלה,
אודה לתשובתך ומה עוד נוכל לעשות בקשר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מופרז מאבא
ד''ר שירי שדה שרביט30/09/2009לילך שלום,
התגובה של בתך היא אכן מפתיעה וחריגה. האם היו מקרים בהם אבא הכה אותה, או שנחשפה לאלימות/תוקפנות מצד גבר אחר (גם כצופה ולא בהכרח כקורבן ישיר)? האם ראתה חלילה אותך או את אחיה סופגים אלימות/תוקפנות?
במידה והתשובה לשאלות הללו חיובית, כדאי לפנות לעזרה מקצועית.
במידה והאב אינו מאיים או אלים, כדאי לחשוב על דרכים בהן הוא והילדה יכולים להתקרב כך שלא תיבהל ממנו. רצוי שתתחילי בלשוחח עמה באופן פרטני על הפחד מאבא, וכיצד היא מסבירה זאת.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לילך30/09/2009תודה על תשובתך, כמו שאמרתי לא היתה אלימות כל שהיא בכל אופן פיזית..
אך היו כמה מריבות קולניות שראיתי שהיא מאד נבהלה , יכול להיות שמזה יש לה פחד כזה..?
(דיברנו איתה ואמרנו לה שאבא מאוד אוהב אותה ..אבל נראה לי שהיא גם מקנא מאח שלה
כי בעלי תמיד מחמיא לו ואומר לו כמה שהוא חכם וכו'.. גם לה הוא נותן מחמאות אבל היא כל הזמן
בהקשבה למה שאומרים לאחיה הקטן).
בינתיים ,אמרתי לה שאני מזמינה כרטיס להצגה לה ולאבא והיא לא רוצה היא אומרת שהיא רוצה ללכת רק איתי, לוותר לה? או לרכוש בכל מקרה שילכו יחד?
אודה לתשובתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אמא30/09/2009לילך
תבדקי אם הוא לא תוקף אותה מינית
קרו דברים הזויים מזה בעולם
התגובה שלה ממש - אבל ממש חריגה ומצביעה בהכרח על טראומה או מצוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
לילך01/10/2009אין מצב - אני יודעת שלא נדע ..
הילדה הזאת צמודה אלי 24 שעות ..
אני עובדת על זה נקווה לטוב היא פשוט נבהלה בצורה רצינית כנראה מהריבים שלנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
ד''ר שירי שדה שרביט01/10/2009קשה להעריך באמצעות האינטרנט מה קורה בביתכם.
אני ממליצה על פנייה להתייעצות עם פסיכולוג, לגבי מארג היחסים בבית ואיך לשפר את התקשורת בין חברי המשפחה.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)