טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד כבן 6 . אתמול פנה אלי ואל אביו ואמר שברצונו לדבר איתנו לבד. דיברנו והוא אמר "יש לי בלב שאומר לי להרוג את ההורים שלי אבל אני לא רוצה כי אני אוהב אותם." ואז עם דמעות בעיניים חיבק אותנו ואמר שהוא אוהב אותנו, אנחנו גם חיזקנו אותו כי אנו אוהבים אותו וחיבקנו אותו. הילד הוא ילד שמח ומאושר ביום יום.
האם עלי לדאוג? מה הדבר אמור להביע?
בתודה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיכל. לא נראה לי כי עלייך לדאוג. ייתכן כי בנך מתאר חוייה אמביוולטית של כעס מצד אחד ופחד לכעוס כי עדיין מאד תלוי בכם ומפחד מהמשמעות של כעסו וההשלכות שיכולות להיות לכך. אין ספק שמעיק עליו משהו. נסו לתת לו לגיטימציה לכעוס, להתעצבן, ולהביע עמדות שונות משלכם. במקביל הסבירו לו שכעס הוא טבעי ואינו סותר אהבה.
מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד