טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. בני בן 11 חודשים ישן מיום היוולדו במיטה נפרדת לידי.כלומר אם הוא מתעורר בלילה מסיבות שונות הוא רגיל שאני ישר מגישה לו "עזרה"(למצוא את המוצץ,או סתם ליטוף מלווה בלחישה כדיי שיחזור לישון) הילד שלי היוא ילד מאוד חכם ופיקח יש לו חדר משלו שבמשך היום הוא בדרך כלל משחק בו לעיתים רחוקות ישן שם צהריים.השאלה שלי היא מתיי ואיך נכון להרגיל אותו לישון לבד בחדר שלו ואם זה בכלל נכון לעשות זאת עכשיו?אני רוצה לציין שלאחרונה עבר כמה תילטולים כי חזרתי לעבוד שמתי אותו בגן ואח"כ הפסקתי לעבוד אז הוצאתי אותו בקיצור כרגע הוא נמצא בסוג של חרדת נטישה אבל לדעתי מתחיל לחזור לעצמו. אשמח אם אקבל תשובה מספקת לגביי כל השאלות של מתיי? איך? ואם? תודה רבה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עקרונית, אין הגדרה של מתי כדאי . זה מאד אישי ןתלוי בסגנון הורות שלך.
אך לאור המצב שתיארת, המתיני שבנך יעבור את הטלטלה שחווה, הבחיני שהתנהגותו והרגליו יציבים, החזירי לו את הבטחון ואז , אם את מרגישה צורך, תוכלי לעשות את הצעד. אין נכון או לא. יש מה מתאים לך.
בהצלחה,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד