איך ומתיי מוממלץ להעביר לחדר לבד?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך ומתיי מוממלץ להעביר לחדר לבד?
    ריקה
    29/09/2009

היי.
    בני בן 11 חודשים ישן מיום היוולדו במיטה נפרדת לידי.כלומר אם הוא מתעורר בלילה מסיבות שונות הוא רגיל שאני ישר מגישה לו "עזרה"(למצוא את המוצץ,או סתם ליטוף מלווה בלחישה כדיי שיחזור לישון) הילד שלי היוא ילד מאוד חכם ופיקח יש לו חדר משלו שבמשך היום הוא בדרך כלל משחק בו לעיתים רחוקות ישן שם צהריים.השאלה שלי היא מתיי ואיך נכון להרגיל אותו לישון לבד בחדר שלו ואם זה בכלל נכון לעשות זאת עכשיו?אני רוצה לציין שלאחרונה עבר כמה תילטולים כי חזרתי לעבוד שמתי אותו בגן ואח"כ הפסקתי לעבוד אז הוצאתי אותו בקיצור כרגע הוא נמצא בסוג של חרדת נטישה אבל לדעתי מתחיל לחזור לעצמו. אשמח אם אקבל תשובה מספקת לגביי כל השאלות של מתיי? איך? ואם? תודה רבה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו עליי ??לא נעים!

ריקה
    30/09/2009

פליז תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר חדר

נעמה סבג שמש
    01/10/2009

שלום לך,

עקרונית, אין הגדרה של מתי כדאי . זה מאד אישי ןתלוי בסגנון הורות שלך.

אך לאור המצב שתיארת, המתיני שבנך יעבור את הטלטלה שחווה, הבחיני שהתנהגותו והרגליו יציבים, החזירי לו את הבטחון ואז , אם את מרגישה צורך, תוכלי לעשות את הצעד.
    אין נכון או לא. יש מה מתאים לך.

בהצלחה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו