הגננת לא מאמינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הגננת לא מאמינה
    גל
    30/09/2009

שלום,

הבת שלי תהיה בת 4 בחודש הבא, היא סיפרה לי יום אחד שילד דחף אותה בגן, היא לא אמרה לגננת דבר כשזה קרה. התקשרתי לגננת וביקשתי שתשים לב לנושא כי בגן הקודם היתה תקופה שהבת שלי לא רצתה ללכת לגן כי הילד הזה הרביץ. הגננת פטרה אותי כלאחר יד ואמרה שזה לא קרה ושממילא הילדה שלי לא במעגל החברתי של הילד הזה. כעבור כשבוע הילדה שלי חזרה מצוברחת הביתה, היא סיפרה לי שאותו ילד, התערב במשחק שלה עם ילדה אחרת ולא הרשה לה להמשיך לשחק. פניתי שוב לגגנת והיא אמרה לי שיתכן שהילדה שלי הגיע למשחק אחרי שכבר לא היו תפקידים ולכן נאמר מה שנאמר. ביקשתי שתבדוק את הנושא, מסתבר לי שהיא זימנה את שני הילדים יום לאחר המקרה ושאלה אותם אם יש להם משהו להגיד לה והם כמובן שלא הבינו מה היא רוצה מהם. התקשרתי לשאול את הגננת מה היתה הבדיקה שלה והיא אמרה לי שבכלל לפי העוזרת שלה הילדה שלי שיחקה עם ילד אחר באותו יום והיה לה ממש כיף. אני לא יודעת מה לעשות, אני משוכנעת שהבת שלי לא משקרת ושבודאי קרה הדבר כאשר העוזרת לא ראתה (הגננת לא היתה באותו יום). התחושה שלי היא שהגננת לא מאמינה לי, לא מאמינה לבתי.
    מה אפשר לעשות בנדון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגננת לא מאמינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות בגן

ד''ר שירי שדה שרביט
    01/10/2009

גל שלום,
    נראה לי שכדאי לשוחח עם הגננת באופן כללי לגבי החשש של בתך מהילד המסוים, ולבקש ממנה שתשתדל למנוע אינטראקציה אלימה או תוקפנית ביניהם. כמו כן, חשוב שתדריכי את בתך כיצד לנהוג עם הילד שתוקף אותה. נראה לי שפחות חשובים הפרטים האובייקטיביים, כמו הצורך בתחושת ביטחון של בתך - שתדע שיש לה כלים להתמודד מול ילד תוקפני, וגם שיש לה כתובת אצל הגננת.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו