ילד עצוב !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד עצוב !
    דנה
    04/10/2009

שלום רב .
    אני זקוקה לעזרתכם!!!! בני בן 8.5 , ילד בכיתה ג' חרוץ ומקובל על חבריו. (אחות בת 5.5)
    אנו ההורים גרושים כבר 3 שנים , יש לציין שיחסינו טובים ואנו עושים הכל למען הילדים.
    מזה זמן רב אני שמה לב כי הילד כבוי ... עיניו עצובות, הוא בוכה הרבה בערב וטוען שמתגעגע לאבא למרות שרואה אותו בתדירות סבירה. בשיחה איתו הוא טוען שהוא לא מרגיש שהוא ילד חרוץ למרות ציוניו הטובים, הוא מרגיש שהמורות לא אוהבות אותו וחושבות שהוא לא ילד טוב, הוא מרגיש שהוא לא אוהב את עצמו וטוען שמעדיף לגדול ולעבוד במקום ללמוד. כמו כן הילד אומר שלמרות שיש לו הכל ואין לו סיבה להיות עצוב הוא מרגיש בכל זאת עצב ומתחיל לבכות.
    יש לציין כי אני בעצמי מטופלת בכדורים נוגדי חרדה ודיכאון וסובלת ממצבי רוח משתנים וגם בהריון שלו מצבי הנפשי היה בכי רע.
    מה עושים?????????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד עצוב !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד עצוב

ליאת גרוס
    08/10/2009

פונים לטיפול פסיכולוגי משולב בעבודה עם ההורים. בין אם זה פיזיולוגי, או בעקבות הגירושים.(או שילוב של שניהם).יש צורך בהתייחסות מעמיקה . חשוב שידע כי אתם מנסים לסייע וכי אתם איתו ולשרותו.נשמע שהוא סובל וזקוק לחיזוק והעצמה.בטח כבר ניסית כל מה שאפשר לבד... פנו לייעוץ מקצועי.
    בנוסף, מחזקים אותו ומדגישים את הנקודות בהם הוא טוב,מבלים איתו זמן איכות
    מקשיבים לו.

בהצלחה
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו