לא מגיבה שמרביצים לה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מגיבה שמרביצים לה
    שני
    06/10/2009

שלום,
    אני אמא לשני ילדים: רוני בת 3 ועמית בן שנה. רוני , ילדה מקסימה, חברותית, מלאת חיים, אבל לא יודעת להחזיר, כבר שהיתה קטנה לא ידעה להחזיר שמרביצים לה, לא משנה כמה הפצרתי בה שאם משהו מכה אותה היא יכולה להחזיר, הבנתי שהיא פשוט לא יכולה לעשות את זה והלכתי לכיוון אחר: אם מישהו מכה או מציק תגידי שאת לא תיהיי חברה שלו/ה, זה באמת עזר ועכשיו עם הבכי (מה שלא הזכרתי קודם, מה שהיא עושה היא פשוט צורחת)היא גם אומרת את המשפט הזה, וזה די עוזר כי החברות שלה מבקשות סליחה לרוב והם משלימות, לה זה נתן כוח. עכשיו שיש לה אח והוא קצת שובב, גם אם הוא צובט, שורט, מושך בשיער היא לא עושה כלום, אפילו לו מזיזה אותו, אלא עומדת ובוכה(ונעלבת). גם כשהיינו עם חברים ואחד הילדים משך לה בשיער, היא לא עשתה כלום, כשהאמא שאלה אותה למה את לא מזיזה אותו, היא ענתה לה: את אמא שלו תזיזי אותו את.
    וככה היא מתנהלת בעניין הזה גם בגן אם משהו מכה אותה היא בוכה ומחכה שאחת הגננות תעזור לה. אני חייבת לציין שהיא לא מוותרת על הדברים שלה כלומר אם מישהו יבוא וינסה לקחת ממנה משהו היא לא תוותר היא תשמור על זה בכל הכוח בליווי בכי גדול ,במיוחד עם היא מפסידה זה משהו שמאוד קשה לה . מול אחיה אני לרוב לא מתערבת וכשהיא מתחילה לבכות אני מפצירה שתזיז אותו שאסור לה להרשות שיעשו לה משהו רע, בינתיים זה לא הולך. מה לעשות? בעיקר למשך החיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיבה שמרביצים לה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל כך הרבה יועצות ואף אחת לא מתפנה

שני
    08/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו