בת 8 וחצי מתבודדת !?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 8 וחצי מתבודדת !?
    אמאלה 100
    06/10/2009

הילדה בוגרת מאוד בעיניי , גם ביחס לילדים האחרים בכיתה וגם ביחס לאחות הגדולה ממנה .
    היא מעדיפה להעביר ימים שלמים בלי מפגשים עם חברות ,
    היא מעסיקה את עצמה בכתיבה קריאה עבודות יד ,
    מעט מאוד טלוויזיה או מחשב .
    במהלך השנה שעברה כל פעם ששאלתי את המורה המחנכת על הילדה ועניין החברה , היא אמרה לי שבמהלך ההפסקות אף פעם הילדה לא יושבת לבד היא תמיד יוצאת מהכיתה ומשחקת !!!
    העניין הוא בשעות אחה"צ כאילו היא זקוקה לשקט מסביבה.
    בחופש הגדול המצב כל כך מטורף נראה לי ה"חוסר צורך" שלה בחברה , יש לה מעט מאוד חברות שלפעמים היא ניפגשת איתן , לדבריה הן ילדותיות ולא מעניינות אותה !!!

בלי קשר או עם קשר היא התקבלה ללימודי מחוננים , היא ספורטאית , למדה מוסיקה (כלי נגינה) והפסיקה .
    מתחילת השנה היא טוענת שהבנות בכיתה הן שוויצריות והן בחבורה ולא מעניין אותה להיות איתן .היא הולכת הרבה פעמים לכתה של אחותה הגדולה (שלא אוהבת את זה ביכלל)
    לי נראה שהיא בעצמה קצת "שוויצרית" וזה מביא אותה לבידוד .
    היא לא מסכימה ללכת לשיחה יעוץ היא לא מסכימה שאני אלך או שנלך יחד !!!
    גופנית היא גם מפותחת יותר מהבנות האחרות גבוהה מאוד ואפילו מתחילה מעט סימניי בגרות פיזית (כאבים בחזה) .

אני כמובן מנסה מידי פעם לעודד אותה למפגש חברתי אבל רק ברוח של המלצה אף פעם לא ב"כוח" נותנת לה את המילה האחרונה !
    אבל יש בי תחושה שאולי אני מפספסת משהו , אנחנו למען האמת זוג לא בליינים של חבורות עם חברים ובילויים עיקר הבילויים שלנו הם משפחתיים כך שאולי זה משפיעה עליה גם ?

האם התבודדות כזו צריכה להטריד אותי (כמו שהיא מטרידה) או שאני צריכה להמשיך ולתת לה לבחור ?
    כואב לי הלב לראות אותה בבידוד הזה , היא לא ילדה שלא רוצה ללכת לביה"ס היא הולכת בשמחה
    היא אומרת שלא איכפת לה להיות לבד בהפסקות ...אני ממש נקרעת בדימיון אני רואה אותה כל כך בודדה ,בחיי היא ילדה מדהימה איך היא לא מוצאת לה מס' בודד של חברות ?

2 הילדים האחרים שלנו אחת מבוגרת יותר ממנה ואחת צעירה ממנה יותר "פעילות חברתית " .

המון המון תודה על הסבלנות בקריאה
    היה לי חשוב לתת מבט רחב וכללי במצב
    מקווה מאוד מאוד לקבל תשובות :) זה כרגע המקום היחיד שאני יכולה להתייעץ!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 וחצי מתבודדת !?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני מקפיצה את השאלה שלי :)

אמאלה 100
    13/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מקפיצה את השאלה שלי :)

אמאלה 100
    13/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו