התלבטות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    דידי
    08/10/2009

שלום, רציתי להתייעץ לגבי נקודה שמעסיקה אותי. בני בן שלוש, מאוד חברותי וכמעט בכל סיטואציה בה הוא רואה מבוגר מוכר (שכן, חבר) הוא מתחיל לדבר איתו ולספר לו דברים. אני שמה לב שלעיתים קרובות מבוגרים כלל אינם שמים לב שהוא מדבר איתם וכאן ההתלבטות שלי. האם לתווך - להגיד לאותו חבר שבני מנסה לדבר איתו, האם לענות במקומו או פשוט להתעלם? אני שואלת כי אני רגישה לזה שלא מקשיבים לי כשאני מדברת ואיני רוצה שבני ייפגע אבל אני מרגישה שאולי הוא צריך ללמוד שזו המציאות לפעמים. אשמח לשמוע עוד דעה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה את השאלה

דידי
    13/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות

ליאת גרוס
    13/10/2009

שלום דידי.
    אכן תחושה לא קלה, אבל קחי בחשבון שהרגישות שלך לנושא מחריפה את הדרך בו את תופסת את המצב . זה טבעי בגילו שהוא מדבר עם אנשים אבל זה גם טבעי שאנשים שאים במשפחה לא יהיו מעונינים להתיחס. מתוך האפשרויות שהעלת הייתי בוחרת את בחירה השנייה:כלומר שאת תעני במקום אותו אדם. את גם יכולה לאמר לבנך שאותו אדם עסוק כרגע ושישאל אותך או יגיד לך.
    שתי האפשרויות האחרות לא טובות.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו