טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לחברי וחברות הפורום שלום. אני כותבת הודעה זו להפרד מכל ההורים בפורום אשר טובת ילדיהם עומדת לנגד עיניהם ורואים בפורום מקום להתלבט, להתייעץ ולחשוב את הקשיים הרגשיים שלהם ושל ילדיהם בתהליך הגידול. אני מסיימת את התנדבותי בפורום זה מסיבות אישיות. המענה בפורום לימד אותי לא מעט על תהליך ההורות ועל המסע המופלא אך המפרך של גידול ילדים. תודה לצוות be ok על הזכות שניתנה לי לתת מענה במרחב זה הפורום ולכם ההורים על הכנות בשיתוף. מאחלת לכל אחד ואחת מכם המשך דרך מהנה ומשמעותית במסע זה של החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אומנם אני חדשה פה והספקתי לעלות שאלה אחת שעדיין לא נענתה , לא זכיתי לקבל עצה ממך :) אבל אני מעריכה כל אדם התורם מזמנו והידע שלו לחברה !!! תודה לך בהצלחה בהמשך דרכך ...ואולי עוד תשובי לכאן ?!?! אמאלה 100
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד