טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב וחג שמח אני ענבל אמא לטוהר בן 4 ו-3 חודשים. טוהר נגמל מתיתולים בגיל 2 וקצת. הגמילה מפיפי הלכה מצויין אך עם הקקי יש לנו בעיה עד היום. הוא לא מוכן לעשות בשירותים אלא רק בתחתונים. הוא לא פוחד לשבת על האסלה הוא פשוט פוחד מהיציאה. כל פעם שיש לו קקי הוא הולך לפינה ועושה בתחתונים. אני רואה את הפחד שלו כאשר הוא עושה את הקקי. הוא כל הזמן מנסה לעצור אותו. ניסיתי הכל פרסים, סיפורים, מדבקות אפילו פסיכולוג. שום דבר לא עזר. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני יודעת שזה משהו שמפריע לו אבל אני לא יודעת איך לעזור לו לשחרר את הפחד הזה. אשמח אם תוכלי לייעץ לי. תודה רבה רבה ושנה טובה ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענבל הקושי מגימילה מקקי מוכר וידוע וקשור לחרדה מפני פרידה ושלמות הגוף. הרבה פעמים מגיעים אליי הורים עם אותה בעייה ואחרי מספר מועט של פגישות הקושי נפתר, אולם, אני מבינה שניסיתם כבר ללכת לפסיכולוג, וצר לי שזה לא עבד. בברכה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית - מומחית לגיל הרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד