טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני אמא לילד בכיתה א הוא עדיין בשלב משחקי הדימיון ויכול להמציא לעצמו משחקים לבד ולהעסיק את עצמו שעות , זה נהדר בעיני הוא לא מתעניין במשחקים במחשב / אינטרנט / פלייסטיישן / בקוגן וזה משעמם אותו (אני ממש לא לוחצת ומבחינתי זה מעולה)
הבעיה שכל החברים שלו משחקים במחשב או בפלייסטיישן וכשהוא הולך אליהם או שהם באים אליו אין מכנה משותף ומהר מאוד הילד הולך או שבני חוזר הביתה אנחנו גרים במושב ויש מגוון מצומצם של חברים ובאופן כללי אין מבחר מה עושים? אני לא רוצה להכריח אותו לשחק במה שלא עניין אותו, אבל הלב נחמץ לראות אותו דחוי ולא משתתף במשחקים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משחקי דמיון הם דבר נפלא ומעידים על אינטלגנציה גבוהה. השאלה היא האם גם הוא מתוסכל מהמצב או לא. לדעתי חשוב לבדוק האם בגן הוא מקובל או מבודד. במידה ומבודד יש לבחון את המצב יותר לעומק. במידה ובגן משתלב היטב, הייתי מחכה... נסו למצוא חבר אחד - לא צריך יותר, שיש להם שפה משותפת. התייעצו עם הגננת. אשמח להתעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד