שינוי בהתנהגות הילדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות הילדה
    טל
    11/10/2009

שלום,
    הילדה שלי בת 3. היא ילדה מאוד אינטלגנטית ומאוד פתוחה ומלאת חיים שאוהבת לבלות, לטייל, לצאת לבתי קפה ומאוד עצמאית ואין לה בעיה להשאר בלי ההורים ותמיד מעדיפה לא לחזור הבייתה אלה להמשיך בבילוי מחוץ לבית . בתחילת השנה הנוכחית היא עברה לגן חדש ונתון נוסף הוא שעוד חודש אנחנו עוברים דירה לעיר אחרת.
    בחודש האחרון ההיתנהגות שלה השתנתה בצורה שמאוד מדאיגה אותנו. זה מתבטא שבתי צורות עיקריות:
    1. כאשר אנחנו יוצאים היא כול הזמן מבקשת לחזור הבייתה.
    2. בשבוע האחרון כול בוקר היא בוכה במשך שעות ומתחננת בצורה קורעת לב שלא ניקח אותה לגן. זה מגיע לרמות בכי היסטריות וכשמגיעים לגן זה נראה כמו פחד נוראי.

אני מבקש יעוץ ומידע לאן עלי לפנות כדי לקבל יעוץ מקצועי ואבחון שיעזור לנו לדעת מה
    הסיבה למצוקה שהילדה מביעה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהתנהגות הילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן, הבית כמקלט?

נעמה סבג שמש
    11/10/2009

טל שלום,

יכול להיות שתהליך הכניסה לגן לא נעשה בצורה נכונה, ומשם נובע הקושי.

הצורך שלה לשהות בבית, יכול להיות שנובע מהרצון לבלות איתכם זמן רב יותר.

כדאי לקיים את הפרידות בגן בצורה הדרגתית כדי להקל על הילדה.

בנוסף, הייתי מגיעה גם באקראי באמצע היום לראות ולשמוע איך היא מתנהלת במהלך היום.

לדעתי, ייעוץ לכם כהורים, ייקל עליכם וייתן לכם כלים על מנת להתמודד איתה. ניתן לפנות להדרכה הורית.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו