בן 13 מקלל וצועק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 13 מקלל וצועק
    איריס
    11/10/2009

שלום לכם
    אני גרושה +2 שגרים אצלי בני הקטן בין ה13 מאז שעברנו לגור בלי אביו מדי כמה חודשים משתולל וצועק וכועס ומקלל אם זה בגלל שאני מבקשת ממנו לעזור בבית אם זה בגלל שאחותו רוצה זמן מחשב וכו על כל מיני דברים שאני מאמינה שהם בשיגרת יום יום בכל בית העניין הוא שבכול פעם שהגיעו מים עד נפש ערבתי את אבא שלו במטרה שירגיע אותו ואכן היה בא ולוקח אותו לכמה שעות ואז הילד היה חוזר רגוע עם הבטחות שזה לא יקרה שוב וכך חוזר חלילה ואחרי שזה קרה מספר פעמים דיברתי איתו והסברתי לו לילד שזה לא יכול להמשיך כך ובסוף הוא יגרום לי למצב לא נוח שבו אני אשלח אותו לגור עם אבא שלו לצמיתות כי איתו נראה לי שהוא מסתדר.עלי לציין שביתי אחותו נמצאת בפנימיה בהרצליה ופעם בשבועיים באה הביתה.כך שרוב הזמן אני עם הבן
    ערב חג האחרון בדיוק ביום ההולדת של הבן היה התקפה כעס נוסף שחצה גבולות בקללות כגון את זונה מזדיינת וכו' שהעלו את חמתי ולמחרת בבוקר ארזתי לו תיקים ולקחתי אותו לאבא שלו בלי הרבה דיבורים. העניין הוא שלאחר כמה ימים הזמנתי את שניהם אלינו בשביל לפתור את הדברים ולהפתעתי הגדולה גיליתי שאבא שלו מסית אותו נגדי שאומר לא שאני זרקתי אותו בכוח מהבית ובשביל לחיות איתי צריך לאכול צפרדעים ולעמוד דום. ואני מיד להגנתי בקשתי ממנו שלא יכניס לי מילים לפה ושאני מעבירה אותו לאבא שלו ולא לאדם זר בגלל שאין לי כוח לשגעון הזה ואם יש משהו שסובל בבית אני לא יחזיק אותו בכוח ויאכיל אותו צפרדעים. אך השיחה הסתיימה בכעסים משני הצדדים והבן נמצא אצל האבא שמחזק אותו בהתנהגות הבזויה הזו ועושה הכל בכדי שאני לא יגיע להבנה עם הילד אומר לו לא להתקשר אליי שנסעתי למסור לו כמה דברים שהיו חסרים לו לא נתן לו לרדת לראות אותי וכו' אני מרגישה שנפלתי בבור שגרושי חפר בעדינות ובהתמדה ושאני מאבדת את בני איך אנ י מחזירה את הילד הביתה ומגשרת על העניין במינימום פגיעה בילד כי היום ברור לי שהילד לא אשם בהתנהגות הזו אלה אבא שלו מגיע אלי דרכו . עלי לציין שבימים אלו אני מחלימה ממחלה קשה שהיתה לי בשנה האחרונה ולאבא של הילדים אין השפעה כזו על ביתי כי היא לא בקשר איתו מבחירה שלה .

לתשובתכם בהקדם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 13 מקלל וצועק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות המשפחה לאחר גירושין

ד''ר שירי שדה שרביט
    11/10/2009

איריס שלום,
    את מתארת מצב מאוד לא קל בבית, והצטערתי לקרוא על כך.
    אולם לאור מורכבות התמונה המשפחתית והבריאותית, חשוב מאוד שתתייעצי עם פקידת הסעד לסדרי דין או דמות אחרת במחלקת הרווחה. ניתן גם להתייעץ עם הצוות הטיפולי בפנימייה של בתך, במידה והם מכירים את המשפחה טוב יותר.
    באופן כללי מאוד אני אאמר, שהילד נמצא באמצע בינך לבין גרושך, וחשוב להפחית את העימות ביניכם ככל שניתן, על מנת שייטב לילד.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו