קצב איטי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קצב איטי
    תמי
    11/10/2009

שלום רב
    הבן שלי בן 6 והוא עכשיו בכיתה א, הוא חכם מאוד, אבל הבעיה שלו שהוא איטי יותר מדי בכיתה, הוא פותר את כל השאלות בצורה נכונה אבל מאוחר מדי! בבית כשאני לידו הוא פותר אותן מהר. המורה אומרת שצריך לעבוד על כי זי עלול להשפיע עליו בבחינות! מה לעשות? אנא עזרו לי, מחכה לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצב איטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב אישי, לא בהכרח איטי

ד''ר שירי שדה שרביט
    11/10/2009

תמי שלום,
    בקריאת שאלתך עברה לי תחושה של לחץ בו את ובנך מצויים.
    איני רואה צורך בהאצה הזו בילד, שבאה גם מהמורה. הילד התחיל את כיתה א' לפני חודש וקצת, ולכן המבחנים צפויים לו עוד זמן רב מאוד. אני חושבת שכדאי לחזור למורה ולשוחח איתה על כך, וגם עם הילד. לנסות להבין מה עוזר לו בבית לפתור מהר יותר - יש פחות גירויים מפריעים, הנוכחות שלך מרגיעה, בכיתה הוא לחוץ שלא ייצא לו פתרון נכון והוא מתבייש לטעות שם וכדומה.
    כדאי להבין מה גורם לקצב האישי שלו ולהגן על הילד מההלחצה של הסביבה. זו גם הזדמנות עבורך לבדוק עם עצמך, באיזו מידה את משדרת מסרים מלחיצים לגבי הלימודים באופן כללי, ובאיזו מידה את מאפשרת לילד להסתגל למערכת הבית ספרית המורכבת, באופן הדרגתי ואישי.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו