מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה שלא קמה בבוקררונית12/10/2009
יש לי 2 ילדים הגדול בן 7 והקטנה בת 4.5. בחודש האחרון הילדה עושה כל מיני דברים על מנת שאני ובעלי נכעס (למרות שבגדול היא מקסימה) וכביוכל היא מתחילה להנות מזה. במיוחד מה שמפריע לי וקשה לי להתמודד זה שכל בוקר היא מתעוררת בשעה 6.30 אבל היא לא יוצאת מהמיטה עד 7.20 למרות שאני כועסת כי אני מאחרת לעבודה. שוחחתי איתה המון שבכל פעם שהיא לא קמה כועסים עלי בעבודה ולכן אני צריכה להישאר יותר זמן בעבודה מה שגורם שאגיע בשעה מאחורת לצהרון. היא מאודה מבינה מבקשת סליחה וטוענת שמחר היא תקום , אך כמובן זה חוזר על עצמו. הבן שלי ישן איתה באותו החדר והוא קם כמו תמיד ללא בעיה. עד היום תמיד היא הייתה משכימה מהר ומתארגנת כך שבשעה 7 היא הייתה מוכנה. מה עושים איך פונים אליה שהיא תשנה את הגישה?
נ.ב לא חסר לה תשומת לב ממני ומבעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קמה בבוקר
ליאת גרוס13/10/2009שלום רונית
האם ניסית שימוש בעונשים ופרסים?
התחילי עם פרסים. על כל יום שמוכנה ב7 מקבלת סוכריה נגיד(או משהו קטן אחר שאת יודעת שרוצה).
מעבר למקרה הספציפי, מדוע מנסה להכעיס אתכם לדעתך? האם מבקשת הצבת גבולות ברורה יותר ? האם מאותת על כעס? .
חשוב להציב גבולות ברורים ולא להישבר ... מותר לאיים שאם לא.. אז אבל חשוב לעמוד מאחורי האיום ולממש אותו במידת הצורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)