פחד אצל ילד בן 7 לאחר פריצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד אצל ילד בן 7 לאחר פריצה
    לאה
    12/10/2009

בני בן 7 ילד מקסים חכם ונבון מאד, לפני 3 חודשים באור יום בערך ב 18:00 האוטו של בעלי היה מול הבית ואנחנו בדרך כלל משאירים את המכוניות פתוחות עד שהולכים לישון ואז אחד מאיתנו נועל אותן.
    לפתע הילד שלי שיחק בחצר וראה בחור בשנות ה - 20 מזוקן וכהה אור, פותח את הדלת של האוטו של בעלי ומחטט.
    בני רץ הביתה וקרא לבעלי.
    בעלי יצא החוצה הוציא את הבחור שהיה ברכב, הרחיק אותו מהבית לשכונה אחרת וסגר איתו חשבון (לא לפני הילדים)., אך כשהגיע הביתה סיפר שהוא הרביץ לו.
    אך מאז הבן שלי לא מוכן לזוז מטר בבית לבד, צריך ללוות אותו לשירותים ולחכות ליד הדלת עד שהוא יסיים, צריך ללוות אותו למקלחת, והוא לא נשאר לבד בסלון, ולא ביחדר שלו אפילו לא שנייה.
    יש לציין שהוא ואחיו בן ה - 4 ישנים באותו חדר. בערב כשאנחנו משכיבים אותם לישון צריך לחכות שהוא יירדם, ובערך פעם עד פעמיים הוא מתעורר באמצע הלילה ואם הוא לא רואה שאחד מאיתנו לידו הוא רץ עד למיטה שלנו ומבקש שאחד מאיתנו יחזור ויישכב לידו, כשאני חוזרת לשכב לידו אני שומעתצ את הדפיקות לב המהירות שלו מפחד.
    לפעמים כבר כואב לי הלב אז אני אומרת לו שלא יידאג שאני ישנה לידו כל הלילה, ורק כשהוא יודע שאני לידו כל הלילה הוא ישן רצוף ורגוע.
    בבוקר שוב כשהוא מתעורר וצריך להתלבש לבית הספר צריך להביא לו את הבגדים לסלון כדי שיתלבש, כי הוא לא נשאר לבד בחדר.
    כל זה התחיל מאז אותו מקרה. אני לא מצליחה לישון לילה אחד רצוף וקופצת כל הלילה מהחדר של הבנים לחדר שלנו, באיזשהו שלב אני כבר מתעייפת ופשוט ב 5 בבוקר נשארת לישון לידו, ובעלי מסכן מתעורר בוקר בוקר למיטה ריקה.
    אשמח אם תוכלו לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד

ליאת גרוס
    13/10/2009

שלום לאה
    את מתארת חרדה שנבעה ממשהו מפחיד אובייקטיבית אבל בנתיים הפכה מוכללת יותר ופוגעת באיכות החיים שלו ושלכם.
    אני ממליצה לפנות לייעוץ פסיכולוגי העוסק בהתמודדות בטראומה או טיפול בחרדות. יש הרבה כאלה. הם יעילים ולרב טיפול קצר משיג תוצאות יפות. אל תחכי הרבה. בינתיים הילד מתרגל לרווחים שבפחד ועלול להעדיפם על התמודדות קשה עם פחדיו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו